keksić -> Kako sa friškim bezpelenašima u goste? (9.4.2012 8:51:27)
|
U šoku sam od jučer, iako sam već navikla na napade i vrijeđanja od moje mame, ali ovo jučer me užasno pogodilo...ipak je bio Uskrs[sm=smiley19.gif] ...veća cura mi je cijeli tjedan bila kod bake, na praznicima, ova joj kupovala slatkiše, i stalno se ismijavala kao: "Fali ti Matea?"(jedna njena prijateljica koja ju je stalno zvala da se vrati da se igraju) ...dogovorili smo se da ću ja u nedjelju, na Uskrs doći po nju, usput si čestitamo Uskrs, ručamo a i da brat vidi v.jer ju dugo nije vidio, i tak... i spremila ja v. i sebe idemo k mojima, kad mala zove na mob. i veli: mama nemoj dolaziti gore, ja budem došla na stanicu.[sm=zmeden.gif] uglavnom, stvarno me dočekala na stanici, ja pitam pa kaje bilo, a ona kaže da je baka vikala na nju, da kaže meni da nek slučajno ne dolazim jer nije njihov stan štala (v.nema pelene pa da se nebi slučajno popiškila po njihovom presvetlom laminatu) (a stavila sam joj pelenu iako je već oko mjesec dana bez samo zbog nje i ponijela sam i rezervnu robicu i sve. Baš sam se veselila kaj idemo, i na kraju takva pljuska... [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|