Čuvanje hrane i nakon koliko... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> Čuvanje hrane i nakon koliko... (10.4.2012 22:04:10)

je bacite,naprimjer,danas ču još jest kolaće mada su na hladnom al sutra ih bacam,zanima me kako vi ja se toliko bojim te salmonele,rećete da sam luda al koliko mogu stajat takve vrste hrane kolaći,neke salate sa majonezom itd

pincirotvajler -> RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... (11.4.2012 7:22:49)

čuvam juhu do 3d
kolači ne izdrže više od dva
ostalo ne čuvamo ništ

ruwenzor -> RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... (11.4.2012 8:17:57)

ono kaj se ne pojede taj dan najčešće preradim pa se pojede slijedeći dan-dva (u ned bila purica, u pon ostaci na saft, od ostatka kuhanih jaja francuski krumpir u uto)
ali rijetko nam ostane, uglavnom se sve pojede, i kad radim grah za 3 dana ode za 1 [sm=smiley36.gif]

stars777 -> RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... (12.4.2012 13:54:38)

Uvjek napravim samo onoliko koliko čemo pojest taj dan(otprilike već znam),a kolače pojedemo odmah,jedino kad su neki blagdani i ima više kolača čuvam ih dva dana maximalno.

mišica 666 -> RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... (13.4.2012 7:10:58)

ne bacam skoro ništa, grozno mi je bacanje hrane. ako šta pretekne zamrznem i odmrznem kad mi treba.

lidac0605 -> RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... (13.4.2012 8:07:37)

Potpisujem Mišicu...i sve recikliram tipa jučer pire-danas od ostataka kroketi,od žganaca isto radim krokete idući dan,danas riža-sutra pohane rižine loptice,ostatke saftova pretočim u složence,čušpajz se uvijek pojede jer ga uvijek kuham za 2 dana,kolači nikad ne mogu opstat pored mojih klinaca i mm.Niš se kod nas ne baca!

Lotte -> RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... (13.4.2012 9:22:25)

Ma bravo Lidac0605[sm=bravo.gif]! Ja nikada nisam "reciklirala" hranu na način koji ju ti recikliraš. Uglavnom pazim da ne napravim previše, ali kada se to dogodi - bacam. Inače, ne volim bacati hranu i bude mi žao. Ali ovo što ti radiš je odlično. Zapamtiti ću tvoj savijet i ubuduće ga koristiti!

mišica 666 -> RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... (13.4.2012 9:54:23)

lidac ja isto od pirea radim krokete ili njoke, od ostatka riže imamo sutra rizi biži, sve se da iskoristiti [sm=smiley1.gif]

ucitelj -> RE: Čuvanje hrane i nakon koliko... (13.4.2012 10:18:18)

nas je 9 po jednim krovom tako da cak ni koke nemaju mrvica kruha a super mi je ideja s kroketima i dr hvala za ideju

Stranica: [1]