zuti.leptirić -> Povezanost s djecom (21.4.2012 18:46:26)
|
Pozdrav svima! Evo otvorila sam ovu temu, jer bi voljela cuti vasa misljenja o vasoj povezanosti s vasom djecom, u smislu koliko tocno provedete vremena s njima dnevno, koliko najduze mozete biti bez vaseg malca kad ono spava kod baka,djedova i sl. ili koliko općenito mislite da ste povezani s njima. Eto,uspoređujući sebe i npr. kumu moje male, uvidjela sam mnoge razlike; kao sto su recimo te da ja teska srca dajem malu da prespava kod svekrve i to na jednu noć,dok kuma recimo jedva čeka da mala ode kod bake, putuje skoro svaki tjedan po 4-5 dana po Hrv. (zbog posla naravno) njoj to odgovara, jer je takav tip, mora raditi taj posao jer ima dobru plaću,a njen muz ju cuva.. kod jedne pak prijateljice, situacija drugacija: cuva sina ko na uzici,ne pusta ga iz vida i sve ona "mora" oko njega (ne dopusta nikome da mu recimo obrise usta od hrane, popravi majcu i slicno [sm=smiley36.gif]jer ona zeli biti glavna,valjda.... -blago njoj kad joj se da[sm=smiley36.gif] ) zaborvih reci da nam malci imaju 2-2,5 god. Pa eto bas u mom slucaju, osijećam se jako vezano za svoju curicu, neznam, mozda je jos mala, neznam dali se to s vremenom, kako rastu, promijeni ili je to jednostavno tako..od mame do mame..
|
|
|
|