|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Travanjske bebice :)
31.1.2013 14:53:52   
Kony
Curke koje lijepo vrijeme danas. Setali smo od 10-12i stalno je spavao. Poslje sam ga jos ostavila na terasi dok ja pristavim rucak i taman kada sam sve napravila on se probudio. A sada opet spava vec sat vremena nadoknaduje noc jer je jako lose spavao. Ja uopce ne znam kako ja funkcioniram jer u zadnjih 4dana spavam samo po 4sata. Ovo sunce mi je super doslo. I L papa mlijeko u cokolinu i nema nikakve reakcije.
Kazimira pa K je bas veliki!!! Moj nema jos ni 9kg iduci tj.idemo na onu kontrolu od 9mj pa cu vidjeti tocno koliko ima.
Sada kada se probudi dam mu kasicu i taman idemo po seku na Zumbu i jos malo u setnju.
Pozdrav!!!!!!!!

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 701
1.2.2013 16:39:41   
Kulsi
Pozdrav mame i bebe!

Ja vas redovito čitam, ali s obzirom da se spajam uglavnom preko moba neda mi se natipkavati. Mozda me se netko i sjeća dok smo iščekivali bebice. Uglavnom, prenijela sam 10 dana i ostavili su me u bolnici, dali mi ricinusovo ulje i tu noc su poceli trudovi. Rodila sam curicu, 4270 g i 54 cm. NA prvoj kontroli kukica smo dobili remencice, nosili ih dva mjeseca i pregurali to. Sad je sve ok. Ona je jako zivahna beba, s 5,5 mjeseci je odlucila sama sjediti (iako sam citala da bebe koje nose remencice zaostaju u motorici), puze, lagano se dize, brblja, fora je beba :) Jedini problem je spavanje, koliko god bila sita, gladna budi se nocu i nekada osim sto jede bude budna par sati, ali sam ja toliko navikla da mi se svi cude kako uopce funkcioniram. Doji jos uvijek i do prije par dana nije htjela mlijeko na bocu, ali evo napokon je pocela i to. Od ostale hrane papa sve sto joj se da i to u velikim kolicinama, a unatoc tome je dosta sitna, ima oko 8 kg. Ja sam bila jako zabrinuta, ali doktorica kaze da je super i da je jednostavno takve gradje. Sin mi je s devet mjeseci imao 10 kg i sad mi je ovo sve cudno. Bar zenska nece imati problema s viskom kila ;) Dajem joj mlijeko u grizu ili takvih kasicama, ali kupim od Dukata ono lako jutro u kojem je smanjena koncentracija laktoze. To mi je frendica preporucila i stvarno je ok. Pozdrav svima do iduceg javljanja koje necu toliko oduziti user posted image user posted image

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 702
1.2.2013 16:42:35   
Ubrzomamica
Hej mamike!! Evo i nas malo! Nikako mama stic pisat! B papa jogurt kao veliki! Stavim mu kukuruznih i rizinih pahuljica u unutra i bez problema pojede! Probali smo bio aktiv i obicni tekuci jogurt, i drazi mu je obicni! Pola ga pojede sto mislim da je sasvim ok. Jeli smo i ribu, oslica, i njam nam je u kombinaciji sa cvjetacom! :)))
Joj ja vise i ne brojim koliko puta se probudi po noci! Dam mu cicu i nastavi spavat! Nekad zaspem i ja pa se probudim a ono ja na jednoj strani, B na drugoj a cica na trecoj! Heheheheh...
B jutros poceo kasljat, al iskasljava slajm! Mislim da je to od zubica jer da je prehlada valjda bi kasljao prvo suho! :///
Pusa svima! Idem popit kavicu!!!

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 703
1.2.2013 16:42:51   
Ubrzomamica
Hej mamike!! Evo i nas malo! Nikako mama stic pisat! B papa jogurt kao veliki! Stavim mu kukuruznih i rizinih pahuljica u unutra i bez problema pojede! Probali smo bio aktiv i obicni tekuci jogurt, i drazi mu je obicni! Pola ga pojede sto mislim da je sasvim ok. Jeli smo i ribu, oslica, i njam nam je u kombinaciji sa cvjetacom! :)))
Joj ja vise i ne brojim koliko puta se probudi po noci! Dam mu cicu i nastavi spavat! Nekad zaspem i ja pa se probudim a ono ja na jednoj strani, B na drugoj a cica na trecoj! Heheheheh...
B jutros poceo kasljat, al iskasljava slajm! Mislim da je to od zubica jer da je prehlada valjda bi kasljao prvo suho! :///
Pusa svima! Idem popit kavicu!!!

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 704
1.2.2013 18:30:58   
Kazimira
Kulsi baš mi je drago kaj si se javila i kaj je curka superuser posted image user posted image user posted image

mi imamo problema s nekim prištićima ili osipom po guzi.....baš me to jako brine http://www.ringeraja.hr/forum/m_832860/mpage_1/tm.htm#832860

pozz

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Ubrzomamica)
Neposredna veza do poruke: 705
4.2.2013 9:05:28   
newmum
Hej curke moje! Kako ste mi?

Evo mi i dalje muku mucimo po spavanju nocu, sinoc je bilo posebno gadno!U 1.30h se probudio i nije htio zaspat skoro do 4h. Cvilio je, plakao, urlao, smijao se i sve tako u krug...sve moguće načine za uspavljivanje smo probali ništa nije upalilo. Tek oko 4 h je zapravo od iscrpljenosti zaspao..i probudi se već 6.45h. Navikla sam se vec na buđenja 2-4 puta noću,ali ovo je bilo ajme!

Kazimira- jesu li prošli prištići?

Kulsi- dobro nam došla! Javi nam se češće!

Kony- jeste bili na redovnom pregledu? Koliki je bebač?

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 706
4.2.2013 11:36:06   
Marti83
Mi smo bubaniuser posted image
Jučer mali dobio temperaturu i sada ju snižavamo.Cijelo vrijeme se vrti oko 37,6-38,2.Noć je čak i bila relativno dobra,sa 1 buđenjem.I evo sada već mi spava skoro 3 sata.Moram u kontrolu jer mu je možda opet narasla temp.
Pozz

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 707
4.2.2013 11:39:14   
Kazimira
nije se povuklo niš.......sad ima na guzi velik crveni plik.....tufkali smo malo s megamin prahom, sutra idemo na dermu pa bu mo vidjeli kaj će reći.........baš sam u brizi, ali ajde moj spava cijelu noć, samo kaj uspavljivanje traje sat vremena.......

nadam se da bu vam ta faza brzo prošla.....mora jednom početi spavati normalno...držim fige user posted image

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 708
4.2.2013 11:40:47   
Kazimira
IZVORNA PORUKA: Marti83

Mi smo bubaniuser posted image
Jučer mali dobio temperaturu i sada ju snižavamo.Cijelo vrijeme se vrti oko 37,6-38,2.Noć je čak i bila relativno dobra,sa 1 buđenjem.I evo sada već mi spava skoro 3 sata.Moram u kontrolu jer mu je možda opet narasla temp.
Pozz

drži se Marti i brzo ozdravljenje malom slatkišu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 709
4.2.2013 13:15:11   
Kony
Newmum nismo jos bili na pregledu ovaj tjedan bi trebali ici ali od petka opet ima temparaturu i to isto kao kod Marti tako ne znam da li da dajem sirup ili ne. Po noci je tako jako plakao,vristao, bacao mi se iz ruku da je to bil o strasno. Ja stvarno ne znam vise sta mu napraviti da spava. Idem ga probati uspavati. Pozdrav svima drzite se mozda nam proljece donese mirne noci!

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 710
5.2.2013 12:45:04   
newmum
Svim bubanima želimo brzo ozdravljenje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gledajući postove unatrag vidjela sam da nam se i solarsoul javila! Javi nam se češće!!

Joj Kony valjda će lipše vrime donjet i mirnije noći.

Jučer je bio tako prekrasan dan, šetali smo vani i kafendisali preko dva sata i uzivali smo!!! Danas cemo opet!

Joj baš se veselim proljeću, ove zime mi je pun kufer!

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 711
5.2.2013 18:56:22   
lola 1
I nama je zima već dosadila,čini mi se da nećemo ulaziti u kuću kad stigne proljeće.
Što se spavanja tiče opet muka,noćas se probudio u 4:30 i zaspao kada sam krenula na posao. Ne trebam spominjati kako se osjećam na poslu nakon neprospavanih tjedana. Nema veze ja volim reci:¨ i to će se zvati lani¨¨
Pusica svim bebacima i bolesnima brzo ozdravljenjeuser posted image user posted image

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 712
6.2.2013 10:17:22   
Ubrzomamica
Bok mamice!!
Nikako da stignem pisati! Imi smo bubani... Jos od nedjelje nam se vuce. Temperatura, nosic zastopan, kaslje, sinoc i jutros je imao i rijetku stolicu! Al zubic nam je izvirio! Tak da ja mislim da je od tog, a ne nista ozbiljnije!
O neprospavanim nocima necu ni pisati, mogla bih do sutra! Nismo ni isli u setnju nigdje posto je B grintav, a i ima temp!
Ja ne znam kako vase bebe, al B jednoatavno nema mira na jednom mjestu! On je fuuul aktivan! Kad ga vide neke mame sa bebama bas se iznenade! Kao njihove bebe su mazilice, mirnice male, njeznice, a on ko mali rambo! Al i on je maza velika, samo nije miran nikako! A sto je glasan!!! To je na mamu skupio! Kad "pjeva" tri bloka dalje ga se cuje! :)))))
E da, Kony i mi dobili osip po guzi! A ni pelene ni maramice nisam mijenjala! I to od nedjelje ka je poceo pretjerano slinit! Opet mama pridodaje zubicima i izlucivanju sline!
Pozz svima a bumancima brzo ozdravljenje!!!

(Odgovor članu lola 1)
Neposredna veza do poruke: 713
6.2.2013 10:26:36   
Kazimira
hahahahaa mali rambo.....ma bolje da je živ i vesel......user posted image

ja više nebum pisala o spavanju jer se malonja opet počeo buditi.......nikad ne znam kaj me koju noć čeka.......pohvaliti ću se tek kad odspava dva tjedna u komadu.....hehehehe jel'' to moguće? user posted image

mi bili kod dermatologice koja nam je dala ""BELOGENT krema sadrži betametazon, koji je glukokortikoidni steroid iz skupine jakih kortikosteroida"".........odbijam to mazati svom djetetu........kaj da kažem...koma.....malo mu je bolje od praha pa bum s tim...krama je zadnja na redu kao niš ne pomogneuser posted image

imam nekaj novih slikica svog "terorista" hehehehehehe http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3268

< Poruku je uredio Kazimira -- 6.2.2013 10:29:26 >

Neposredna veza do poruke: 714
6.2.2013 12:36:30   
Ubrzomamica
Mi mazemo sudocremom i bepanthenom za sad. Nadam se da ce na tom i ostati i da ce proc!
Evo par slija! Preko moba mi 100 godina ucitava! Rambooo!!!
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3191

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 715
6.2.2013 14:35:30   
Marti83
Heej mame i bebe
naša borba sa temperaturom se nastavlja i bome je bila frka.Jučer mi je kurio 40,1,i hitno smo išli na vađenje krvi i urina.Uglavnom ima jaaaaaaako niske leukocite jer je neka jaka viroza( možda i gripa jer je takva krvna slika),i skoro smo ostali u bolnici.Ali.....primljeni smo u dnevnu bolnicu ali smo kući jer na odjelu ima puno bolesne dijece od koje bi se mogao još i više zaraziti.Dobio je sirup i u petak opet idemo vaditi krv i na kontrolu.
Jedino me sada zeza za piti,neće da popije ni gutljaj čaja kojeg je inače pio ili vode,samo sisu još hoće, ajde barem nešto... Danas je temp.već niža i nadam se da je u prolazu...
Javim se u petak još...
Pusee

David 23.03.2012

Neposredna veza do poruke: 716
6.2.2013 19:19:24   
newmum
Marti83 držite se!!! Mislimo na vas!!!user posted image [sm=smiley31.gif I ostalim bubanima brzo ozdravljenje želimo!!

Patrik 21.04.2012

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 717
6.2.2013 21:07:52   
Kazimira
pusa svim bubancima user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 6.2.2013 21:08:11 >

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 718
6.2.2013 21:48:47   
Kony
O marti nasa pa bas vas je uhvatilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brzo nam ozdravite
Joj ja sam ga sada jedva uspavava. Pa to je strasno sto se opire. Zelim vam svima mirnu noc.

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 719
7.2.2013 1:26:52   
Melixina
Marti drz se! mislimo na tebe i bebija.. super mi je da se javljaju mame koje su nas skoro zaboravile... mi smo opet u problemima sa alergijom/osipom/atopijskim dermatitisom.. danas bili kod dr. dala nam je kortikosteroide.. kaze max 5 dana jednom dnevno mazati.. biobaza i jos nesto (sutra vidim pa tipkam kaj je jos), dobili uputnicu za alergologa i jos idemo dermatologu.. na strogoj smo dijeti vec tjednima.. taman mu uvela sir, jogurt kad eto ga na opet sve van.. koma mi je kak ga hranim samo s piletinom / puretinom, mrkvom , krumpirom i tu i tamo brokulom... totalna komauser posted image , nadam se da ce poceti papati uskoro i da ce se sve smiriti.. ma osobno mislim da je to do tih cjepiva.. nekak vidim da poslje cjepljenja, par mjeseci kasnije, dosta se roditelja zali na cudnovate osipe gdje vidi cuda, ni dr. neznaju od cega su... ma bzv.user posted image

Imperare sibi maximum imperium est ...
Vladati sobom, najveća je vlast ...

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 720
8.2.2013 10:49:37   
Kazimira
za moju seku user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Melixina)
Neposredna veza do poruke: 721
8.2.2013 13:05:50   
Kony
Bili smo na kontroli. Ima 8900kg i 72cm pa mi smo najmanji

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 722
8.2.2013 16:05:01   
Ubrzomamica
Marty kako ste? Jel se popravlja sta?
Mi jos kasljemo! A nos mu je pun i cim upalim usisivac odmah krene plakat! Al moram usisat sta mogu! Super je sto pije sljez bez problema, po 2 dcl dnevno! Jel ima neka granica za taj sljez? Znam da u nos ne smije bas puno, a koliko se smije pit?
Osip na guzi polako prolazi. Al sad mi dosta po danu spava! Mis mali dvije noci nije skoro nikako spavao ili je spavao nama na rukama pa sad nadoknadjuje sve!
Sve u svemu, jedva cekamo da ozdravimo pa da mozemo malo u setnju! Nismo nikako izlazili vani! Bura nam puse, pa me strah zbog kaslja! Danas smo prvi put papali blitvu i njam nam je! :)))
Puseeee!!!

(Odgovor članu Kony)
Neposredna veza do poruke: 723
8.2.2013 17:33:11   
newmum
Evo moj malac danas skroz slabo spavao...jutros niti sat vrimena, danas popodne nikako. Bit ce mi vesela noc!user posted image user posted image

Joj bubici bubani, nadam se da cete skoro svi ozdraviti!!user posted image

Joj Kony ma ima vremena rasti!user posted image user posted image Uskoro cete se gledato oci u oci pa cete onda i prerasti!
Kako vrime brzo prolazi, vec je skoro sredina veljace još koji misec i bubaci ce nam slaviti prvi rođendan!

Kako meni vrime prolazi da ne znam skoro nit koji je dan u tjednu! Jedino nedilju dozivim kad mi je mm doma.
Joj izgleda da ce me skrpati prehlada..cila se osjecam kao da me vlak pregazio i stalno mi je hladno!user posted image

Patrik 21.04.2012

Neposredna veza do poruke: 724
8.2.2013 18:05:22   
Marti83
Ja ne znam kako danas funkcioniram....zombi
Mali je nemirno spavao,uz svako okretanje je malo zaplakao i tako svakih 15-20 min. Legla sam sinoć u 23 i do 2 se vrtila,nikako san na oči i onda nastupa D.nije htio zaspati niti kod mene niti u svom krevetu,nemiran užasno.I tako smo se ja i on gledali i igrali sa satom i baterijom u 4 ujutro.oko 5 je zaspao i buđenje u 7 meni jer smo morali na kontrolu.Znači 2 sata sna...UŽAS
Uglavnom temp.nema,krv je bolje ali još se malo mora popraviti.U pon opet vadimo krv.

David 23.03.2012

(Odgovor članu newmum)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupanje bebe.
пеперутка16

Jeste li okupali svoju bebu prije nego što je pupčana vrpca otpala?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!