Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Travanjske bebice :) 7.3.2013 20:32:24
|
|
|
|
Kony
|
Cipelice su super. Visoke da drže gležanj u Frodu 200kn. Uspavljivanje šta da kazem na tu temu!!?? Grozno grozno strašno ludim koliko ga je teško uspavati. Nunamo se sisa ima dudu i opet to traje pola sata. I onda oko dva pocne kenjkat i do jutra svako malo se budi i sto puta sisa. Probala sam ga staviti u kindu da sam zaspi ali se tako jako dere i vrišti da je to strašno. Dere se dok ga stavim u kindu da pospremim krevet na miru a kamol da ga ostavim i izadem. Idem ga uspavati. Joj bože daj mi snage da izdržim.
|
|
RE: Travanjske bebice :) 8.3.2013 1:14:35
|
|
|
|
Melixina
|
ok vidim da nisam puno propustila.. kaj se tice cipelica mi smo dobili od bake cicibanke (onak me sokiralo kolko to kosta), bile na akciji u pola cijene.. i to nosi vani ako seta.. doma imamo neke ljetne cipalice koje su na cicak (kupila u H&M-u za 35 kn prije par mjeseci) .. dolje su gumene unutra nista special.. osobno bih vise da hoda bos, ali me strah da se ne nahladi.. imamo one poculice carapice ali mu se to uvijek skine.. i poculice sam jednom kupila i super su mi, ali mislim da ih je prerastao.. ukrako: podhitno moramo u shooping za cipele.. nadalje javljam stanje sa atopijskim.. neki dan je bilo jako gadno, al bas jako.. i hitno smo odlucili otici privatno dermatologu koji je konstatirao da vadi krv i testira na odredjene alergene.. skupo kosta (1250kn), tako da cemo to probati traziti specijalistu ili alergologa.. sto da vam kazem, ludimo sa time... no nasa Marti nam je ipak smanjila muke jedan dan kad nam je poslala na private poruku---> hvala ti draga od sveg srca!! stigla je krema, ali prije nje dosla nam je (Kazi ti si to preporucila i tebi hvala) Eutan iz Srbije (imaju u Zg-u distributere).. i tako sada mazemo Eutanom, i odmah se povuklo, cak mu dva dana nisam bila primorana dati Fenistil kapi.. mislim kad kazem povuklo, podrazumjevam na crvenilo, flekice se jos vide onako pod kozom.. .. nadalje sam vas htjela pitati za savjet... bila sam kod dermatologa zbog kose i rekla mi je (a nije ni prva ni zadnja) da je vrijeme da pocnem misliti na sebe i da maknem bebija sa cike.. i tako ja veceras probala sa micanjem , a on place place i place... a ja ga tjesim i tjesim, ali ne on hoce ciku i gotovo. nakon vjecnosti plakanja dala sam mu malo i odmah je zaspaoi odmah sam izvadila i prebacila ga u kinderbet (inace spava s nama u krevetu, ali imam zelju da ga maknem u kinderbet)... i sad sam na sto muka... sto sad kad se probudi? ? ? kako ga naviknuti na ne cicanje? moram priznati da sam u velikoj dilemi... jeli vrijeme za micanje sa cike ili nije? razni clanci mi ne nude nikakve konkretne odgovore... nadalje newmum i ja sam u potrazi za poslom i to non stop.. ali same odbijenice stizu (osobno mislim da je u pitanju prevelika prisutnost korumpiranih igraca na visokim pozicijama).. i tako da smo suprug i ja odlucili otic ca (vec dugo vremena razmisljamo o tome)... i sada smo napokon sjeli onako konkretno.. i odlucili smo se za pocetak (ako meni neki konkretan posao u struci ne uleti), u skoro susjednu na Njemačku.. oko kraja 4.mj cemo znati vise o svemu... sva sam napeta, zbunjena, uzbudjena.. ma nisam ni sama svjesna sto cemo i kako... jos k tome jezika neznam... sto su nam ucinili ovi ljudi zli?.. doveli su nas do ruba egzistencije i sada smo naprosto prisiljeni napustiti lijepu nasu i otici u tudjinu.. malo mi to tesko pada... lijepo je putovati van i sve, ali ljudi moji otici ZIVJETI negdje drugdje..... s druge strane zdrav razum mi ne dozvoljava da se degradiram i da svoju diplomu skrivam i sve svoje kvalitete i da svome djetetu moram priustiti posten zivot.. sto znaci posten?... ako nista drugo, zivot bez minusa, bez preko 30godisnjeg stambenog kredita, kredita za auto, kredita za odjecu/obucu, jos malo kredita za prehranu... osobno nemamo nekih kredita, ali vidim da masovno ljudi imaju sve ranije navedeno... kako ljudi zive?.. neki dan cujem da je majka troje djece prodala bubreg na crnom trzistu kako bi prehranila svoju celjad... to me tako potreslo... placem i jezim se na pomisao... skrenula sam sa teme.. ali muce mi to i eto ocito sam morala to podijeliti s nekim.. pa tako sam podijelila s vama... budite mi pozdravljene do sljedeceg puta...
|
|
RE: Travanjske bebice :) 8.3.2013 8:26:37
|
|
|
|
newmum
|
Melixina ja sam P odbila od cike ima sad vec 10-15 dana, toj odluci je pridonjela i moja gadna gripa tako da sam morala pit svašta da bih došla k sebi. Nisam htjela P sve te "otrove" prenosit priko mlika i da budem iskrena dodijalo mi je strašno! Prvo sam mu smanjila broj podoja na samo jedno noćno...isitna P hoce dudu pa je i to spas kao zamjena, ali sam isla i sa medekom ili jastučićem...tj. ne bi ga stavljala na ciku vec odmah u kindač sa dudom/jastučićem...bilo je teško ispočetka, plakao je, bunio se,ali izduraš taj period..onda je došlo reda da izbacim i taj noćni podoj, pa sam umisto cike opet duda i nunanje na rukama..da bih mic po mic i to izbacivala. Ne znam da li je to posljedica ne cikanja više, ali sad mi spava cilu noć bez buđenja ili jedno kenjkanje kroz san oko 3.30h ujutro i odmah prestane čim mu dudu dam i iste sekunde nastavi spavati. Drago mi je da vam prolazi atiopijski, nisam se nikad susrela s tim pa ne znam kako je ali susosjećam. MM i ja selimo u Australiju. Tamo oboje imamo rodbine pa ćemo probati preko njih. Vec smo krenuli sam papirologijom pa eto kad bude gotovo idemo. Ovdje je život postao nepodnošljiv! Mi smo podstanari sa nikakvom mogucnoscu za vlastitm krovom. MM je svako malo po terenima, satire se od posla od jutra do mraka ( doslovno). Ne zelimo to više proživljavat nit trpit.
|
|
RE: Travanjske bebice :) 8.3.2013 14:13:42
|
|
|
|
Marti83
|
Bok žene moje,a početak evo vam par cvijetića za NAŠ dan Upravo sam završila moje Insanity vježbanje,oznojila sam se ko svinja ali sam sretna jer vaga kaže da je 3,5 kg otišlo. Cirkulacija mi radi luđački,po noći mi je toplo tako da sam skoro u kratkim rukavima(ali nisam još) Malac spava,već dobrih sat i pol i valjda će još barem sat.Već 2 noći se ne budi,znači spava u komadu.Napokon da je i mene strefila ta dobra faza.Legne u 20:30-21:00 i do 7 i 30 spavanac.Već 2 dana ga ne dojim,niti ne traži nešto,a i ako krene čupati majicu ja ga zabavim sa nečim drugim pa zaboravi.Sad me zanima koliko će trebati da mi ode mlijeko skroz? 25.03. kreće na privikavanje u jaslice i samo se nadam da mi neće opet neku boleštinu dovući,jer zadnja posjeta jaslicama završila sa trodnevnom virozom.
|
|
RE: Travanjske bebice :) 9.3.2013 9:46:55
|
|
|
|
Kony
|
za spavalice po noci. Mi još muku mucimo s tim. Ali se tješim s tim da je mladi od nekih više od mj.dana. Šta im navecer dajete za večeru?? Ja stalno mislim da je po noci jako gladan jer po pola sata bude na siki! Malo nas i stolica muci po cetri puta kaka u danu pa se i guza zacrveni malo. Mi smo krenuli kod bake na privikavanje ovaj tj. bio dva puta po dva sata. I super je bio. Pozdrav curke i neka nam se opet malo jave one koje se rjetko javljaju.
|
|
RE: Travanjske bebice :) 10.3.2013 15:00:55
|
|
|
|
newmum
|
Kony, ja P dajem navecer kašicu od rizolina, grisolina, kikuruza i rize re babys first pap od hipp-a, svaku vecer drugo. Pravim dozu od 200-250ml i sve popapa. Nije gladan sto god da mu dajes, maleni se hoce samo mazikati. P je isto do unatrag 15 dana kakio po 4-5 puta na dan i crvenila mu se guza, ali evo sad je samo 1 put dnevno, eventualno 2 puta. Ne znam sad jel to sve povezano sa cikanjem tj. ne cikanjem, ali kako smo prestali cikati prestalo je i buđenje i kakanje toliko puta. Ajde ti budi pametan, no misilm kako mu je i zubic sad izbio da je i to bio razlog tolikom buđenju a mozda i ucestalom kakanju. Kako bilo nadam se i dalje da ovo nije samo faza
|
|
RE: Travanjske bebice :) 12.3.2013 14:07:53
|
|
|
|
Kony
|
Hej curke! Koje je ovo ludilo na forumu?? Treba imati vremena igrati/biti toliko na forumu za tu njihovu igru. Uglavnom bila sam na svom starom forumu 'termin svibanj 2012' pa su se sada tamo javile neke cure koje su rodile u svibnju. Rekla sam im neka nam se ovdje pridruze da nema veze što pise travanjske bebice. Nadam se da nikom ne smeta ako dodu.
|
|
|
|
RE: Travanjske bebice :) 12.3.2013 19:05:19
|
|
|
|
Ubrzomamica
|
Ovo nije normalno!!! Pa u 10 minuta 20 novih tema! Postaje dosadno!!!! I isti clanovi ih otvaraju! Sad sam morala 5 min trazit "nasu" temu! Fuuuuj!!!!!!!! Mrzim igre!!!!
|
|
|
|
RE: Travanjske bebice :) 12.3.2013 19:15:56
|
|
|
|
Marti83
|
Zato treba svaki dan nešto pisati da ne odemo na dno stranice hehehehehe saznala sam datum kada se vraćam na posao 13.05.2013. bljaaaaaaak.Moram potrošiti godišnjeg pa zato tek tada idem.
|
|
RE: Travanjske bebice :) 12.3.2013 19:20:00
|
|
|
|
Marti83
|
A joj i ova igra...kad sam vidjela da neke imaju po 300 nekih skupljenih gluposti mislim si jel imate vi nekih obaveza po kući ili sa bebama i sl... Od kad nemam laptop, komp mi u sobi u kojoj je 10 stupnjeva i ne da mi se bit dulje od 20 min tamo. Mi smo super,ide nam zub opet,6 po redu.Mali jedino malo zeza za spavanje(MALO JE HIPERAKTIVAN) i ne vadi prste iz usta. I mogu reći da je prohodao i to još prije 2 tjedna...Sada bez problema prođe cijeli dnevni i ode do hodnika.A što je slatki onako sa uzdignutim ručicama s kojima si održava ravnotežu hehehehe
|
|
RE: Travanjske bebice :) 12.3.2013 21:34:01
|
|
|
|
Kony
|
Ja sam kao krenula igrati ali nemam ja za to vremena ma ni volje. Bravo za D jel to prva beba koja je prohodala na našoj temi?ja se vracam 29.04 ne mogu odmah valjda na godišnji ustvari još se ništa tocno od zna. E kako vi radite? Ja sam u smjenama. Fuujj
|
|
RE: Travanjske bebice :) 12.3.2013 23:39:41
|
|
|
|
Ubrzomamica
|
Ja iduci tjedan idem kod poslodavca na dogovor! Radila sam jedno ceijeme samo jutri, pa samo popodne! E kako ce biti sada ne znam! I hoce li uopce biti!! Javim ishod razgovora! Ma postale su dosadne sa temama! B je super u zadnje vrijeme! Stvarno se ne mogu zaliti! Po noci jedino budenje i po 20 puta! Uvalim dudu i nastavi pa opet nakon pola sata! Kad se ne moze smirit onda dam ciku! Cure moje kod mene nista od menge jos! Strah me i sexa! :)))) Iako dok nema menge nema ni ovulacije, nema ni trunoce! (Jesam u pravu) Mi smo naucili plesati! Malo guzom, a glava, ruke!!! Heheehe... Hoda uz kauc mic po mic i uz guralicu! Polako, nema forsiranja! Pusa svima!!
|
|
|
|
RE: Travanjske bebice :) 13.3.2013 10:13:39
|
|
|
|
Kony
|
Ubrzomamica ne vjeruj u to. Mni je ginek.rekao da dojenje nije kontracepcija. A i prijateljica je ostala trudna dok je dojila tako da se pazi.L isto hoda uz trosjed i elemente ali nece da ga netko drzi za ruke. Meni pase neka se sam uci i on sam zna koliko moze stajati. Kad mu dosta on sjedne pa se opet ustane i tako cijeli dan. Nocas se probudio jednom to je uspjeh za nas i do 6h je spavao u kindi.
|
|
RE: Travanjske bebice :) 13.3.2013 12:56:23
|
|
|
|
Kazimira
|
hej žene..... neće moj K dudu i kvit spavanje se malo poboljšalo....uspavam ga na rukama i predam mm ... po noći jednom ili dva puta sjedne i samo ga izvrnem na trbuh, mazim po leđima i šššššš i nastavi......samo kaj ne znam do kada bum ga mogla nositi, več sad kužim da mi nije lako dojenje definitivno nije kontracepcija....evo ti mene za primjer.....nedavno sam čula kako je frencica dobila seku kad je ona imala 4 mj....mama nije imala mengu ali beba se dogodila......samo se štitite kako znate Kaspi je ok.....samo se počeo bacati unazad ako nije po njegovom..pravi bikonja...kaj nas još čeka...... Kony naravno da su kod nas svi dobrodošli...kaj ne ??? Marti bravo za hodača nema nam dugo freelove.....kako nam je frendica B??? stvarno je opća konfuzija na ringeraji......koda nisam na istom portalu.... pusa svima
|
|
RE: Travanjske bebice :) 13.3.2013 17:40:20
|
|
|
|
newmum
|
joj koja noć! sinoć je više od pola noći kod nas sijevalo i grmilo, počelo je negdje oko 22h i naravno mali se probudio i lipo stao uz ogradicu i bulji prema prozoru zanima ga što se to vani događa! to vrime sam provela spuštanju njega u ležeći položaj i pokrivanju u nadi da će zaspati, međutim svaka nova grmljavina je njega dovodila u isti položaj! kad je konačno nevrime se malo smirilo i on je zaspao, glavom zabijenom u kut krevetića i podignutom guzom...onda smo ostatak noći proveli u okretanju njega sa trbuščića na leđa..jer bi se frajer u snu stalno okreta a u prevaljivanju natrag neuspješan s obzirom da svaki put završi u gornjem kutu... uf, nadam se da noćas neće bit tako, baš sam se navikla na prospavane noći ne znam kako ste vi danas,ali ja sam baš krepana..dobila sam pa me sve ratura,a najviše glava! još sam cila bezvoljna.. a valjda će sutra bit bolje!
|
|
RE: Travanjske bebice :) 13.3.2013 19:47:39
|
|
|
|
Ubrzomamica
|
Spala nam tema na samo dno!!! Ne dajmo se cureeee!!! Hehehheheh... Joj da imam malo vise vremena kako bi ja otvarala teme!! :)))) A zamislite da sam trudna! Kako bi ja to skuzila???????? Tek kad bi stomak poceo rast! Sad sam bas zamisljena.......
|
|
|
|
RE: Travanjske bebice :) 13.3.2013 21:28:24
|
|
|
|
Kony
|
Tek toliko da napišem poruku da nam tema ne ode na dno.
|
|
RE: Travanjske bebice :) 13.3.2013 22:42:34
|
|
|
|
Ubrzomamica
|
Ovo nije normalno!!! Zena od 13.3. na rr i ima 168 postova!!! Halooo!!! Stvarno su pretjerali! Teme koje su bile bitne nema ih, tko zna na kojoj su stranici! Neka nas pri vrhu!
|
|
|
|
RE: Travanjske bebice :) 13.3.2013 22:49:34
|
|
|
|
Kazimira
|
evo i mene sam da ne odemo na dno.... imala sam show sa K....jedva ga uspavala na rukama......malo me stomak boli, to me brine.....morati ću to prepustiti mm pa nek K proplače koju veče dan nam je lijepo prošao......ali sutra je mm doma i njegov je hehehhe laku noć curke......
|
|
RE: Travanjske bebice :) 14.3.2013 8:19:06
|
|
|
|
Kony
|
Kazimira samo ga nemoj nositi sada. Znam da je to teško ali ipak probaj ga nekako drugačije uspavati. Mislim nemoj mi zamjeriti ne pametujem ti jer ga i ja uspavljivam na rukama. I L je sinoc jako teško zaspao. Drži se!
|
|
RE: Travanjske bebice :) 14.3.2013 9:07:40
|
|
|
|
Marti83
|
Eto napiše lijepo post malo duži i neće mi ga prikazati.Pa da poludiš. A ovih glupih tema što su pootvarali samo da doniju bodove me nervira užasno.I još uz to sporo mi radi komp pa izgubim živce do kraja... Uglavnom dobro vam jutro mame,bebe i trudnice Dajte mi savjet kako da mali prihvati tatu da ga uspavljuje.Nemam pojma na koji način da mu to nametnemo.Sinoć smao zajedno poušali da ga uspavamo ali nije uspjelo.On ga je držao ja dodala bocu i mali u plač i dreku.Tek kad sam ga uzela u ruke se smirio i pojeo bocu i zaspao. A par noći prije je uspio lak mmpojesti skoro cijelu bocu ali zaspati nikako.
|
|
RE: Travanjske bebice :) 14.3.2013 9:09:42
|
|
|
|
Marti83
|
oprostite na greškama u pisanju jer žurim da mi ne istekne sesija da objavim post... Uglavnom,mali hoće samo mene tata ne postoji 13.5 se bliži a kad počnem raditi popodne i noćne biti će sr....a
|
|
RE: Travanjske bebice :) 14.3.2013 9:36:43
|
|
|
|
Kony
|
Mm je tri dana za redom uspavao malog i to naravno nošenjem. Ali bar nekako. A sinoc mu se derao kao lud i cim sam ga ja uzela sve ok. Probaj da tebe mali uopce ne vidi neka ga on sprema za spavanje i daje bocicu i uspavljuje. . Joj i ja radim do kasno samo kada se sjetim kada sam pocela nakon što sam Luciju rodila raditi. Muž me je zvao u 21h na posao da ne zna šta ce s njom koliko place. A ja taman brojim novce i to hrpu novaca, pa više nisam znala ni brojati ni ništa. Poslje sam mu rekla da me ne zove ako ce mi samo reci da jako place jer ja ionako ne mogu pomoči a i još me svu zbuni pa tek mi se onda duži ne dodem kuci do ponoci. Da vidiš kako se onda potrude oko njih više. Valjda cu uspjeti poslti poruku ili ce i mene izbaciti
|
|
RE: Travanjske bebice :) 14.3.2013 10:07:21
|
|
|
|
beba 2
|
Potpisujem Kony, makni se odi van prošetati bilo što neka ga tata provede po sobama da mu pokaže da mame nema i bude zaspao, protestirati hoće to bez daljnjeg ali zato odi van da to ne čuješ...kažu da bebi trebaju tri dana da zaboravi tipa dudu, siku i tsl. pa probaj tri dana ako je muž spreman na suradnju... znam da je teorija jedno, a praksa drugo, ali probaj-držim fige...mi imamo još fore do 01.06. e onda kako bude...
|
|
|
|
RE: Travanjske bebice :) 14.3.2013 10:59:31
|
|
|
|
Kony
|
Marti ja se vracam prije tebe na posao a rodila sam poslje tebe. Još ne znam da lí cu i ja imati godišnji odmah. Uglavnom za sada se vracam 29.4 ako nedaju godišnji. Što mi je žao što mi je propao lanjski godišnji da sam znala prekinula bi bolovanje na jedan dan prosle godine i onda bi sada imala pravo na jos 30 dana godišnjeg. Ma morat cu ja na trece pa onda cetri g.doma.
|
Anketa
Ime na curicu...rea*Pomoć kod imena za curicuDora (
17%)
Tara (
12%)
Vita (
16%)
Lara (
38%)
Karla (
17%)
Broj svih glasova: 143Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!