freelove
|
Pozdrav cure drage.....Rano jutro,ptičice cvrkuću, toplo je....nadam se lijepom prekrasnom danu. Bela je napunila godinu dana 09.04., sad smo jaaakkkkooo veliki .....Nažalost, baš noć prije mama se jako razbolila pa je ležala u krevetu 2 dana (visoka temperatura i nepodnošljivi bolovi u cijelom tijelu) tak da smo jedva uspijeli sklepati neku tortu da beba bar dobi osjećaj da je njen dan. A i seke su malo pomogle.....uglavnom ne pamtim kad sam bila bolesna, a kamoli ovako jako loše da mi je bilo, plakala sam i mislila da ću umrijeti ....(porod je bio nasprem ovom kao ubod komarca).....i tak, još nekoliko dana poslije nisam bila svoja, ali sad je dobro i bitno da se nitko drugi nije razbolio. Jučer smo malo bolje proslavili ročkas, veselije i s više ljudi, ali je B. cijelo vrijeme skorom plakala, jedna moja friendica joj se jednostavno ne sviđa i onda čim bi ju vidla i čula -suze..... U petak smo imali i pregled i pikicu, i tamo je isto plakala čim je ugledala doktoricu-mislim da se boji jako velikih ljudi(i friendica i doktorica su onak-žene i pol) Visoki smo 80cm i imamo 10 i 900kg.....pravi mali bumbar. Pikica je prošla dobro. Kupili smo joj prve papučice, bambi, br. 20, super su joj i super hoda u njima, ali naravno najviše voli biti bosa, a i gola , sad kad zatopli pa samo u peleni cijeli dan. Mi imamo problema s kupanjem, ne želi ženska uopće ni na sekundu sjesti u kadu, cijelo vrijeme stoji i hoducka tak da je samo tuširam, i to bude kaos. Melixina ak je bebač zdrav i sretan nemaš kaj brinut za kilažu, vjerojatno je sitnije građe. B. još dosta cica pa joj nisam još ovak u čaši davala mlijeko ali kadjoj kuham gris stavim bilo koje koje imam, malo ga razvodnim i prokuham.I sretan ročkas frajeru malom ....sa malim kašnjenjem Ubrzomamica i moja B je pošandrcala za crtičima, strašno...sad smo u fazi "odvikavanja", jer bi ona ušla u tv da može. Kazimira stvarno mi je žao kaj nisam ranije javila za shbd, ostavit ću ti mob. svoj u poruci pa me drugom prilikom kad si nekaj nađeš kontaktiraj da vidimo kaj se da. Marti83 nadam se da bu te ostali sad zdravi i veseli i uživali vrtiču, joj, ja jedva čekam, i čestitke na svim skinutim kilama, bravo. Curke drage evo moje curke su se počele buditi pa vas sad ostavljam i krečem u nove pobjede (svaki dan mi se čini ko bitka).....puse velike svim bebicama.......