Stormy -> RE: MM na porodu - da ili ne? (11.9.2012 16:12:23)
|
Moj je slučaj bio da to MM nikako nije želio biti na porodu. Dijelila sam stav jer sam smatrala da je to isključivo moj i bebin dio, no onda smo razgovarali s mojim tatom i od onda smo promijenili mišljenje jer nam je on pokušao sve dočarati iz svoje perspektive, pa sam skužila da to nije fer prema očevima i kako se dan poroda bližio mi smo čvrsto odlučili ipak biti zajedno na porodu. I nismo požalili. Ti trenuci su bili nešto najljepše što smo doživjeli! Trenuci radosti, beskrajne ljubavi i sreće. A kada su nam malenoga donjeli i stavili mi ga na trbuh oboje smo se od sreće rasplakali. Od onda smo baš prava obitelj. Prije tog doživljaja, često sam bila sama dok je svoje društvo stavljao na prvo mjesto. Sada smo u njegovom životu prvi. I ne mogu opisati koliko sam sretna zbog te vrlo teško donesene odluke - postali smo prava čvrsta obitelj, a naš maleni dječak dvogodišnjak pun ljubavi i sigurnosti <3 U trenucima samog poroda, on nije ništa govorio, nije me gnjavio bespotrebnim glupostima, samo je bio tu. I to je najbolje što je učinio. Jer nisam morala misliti što ću odgovarat, govoriti, o čemu razmišljati, kada sam sva bila fokusirana samo na to da što prije ljubimo i mazimo naše malo zlato! Da zaključim: definitivno sam za varijantu DA, ali samo ako se oboje slažete s tim. Sretno!
|
|
|
|