ruwenzor -> Teletubbies (11.6.2012 13:12:15)
|
Dobila sam ovo neke dan na mail pa sam odlučila podijeliti, inače autor je psiholog koji je sveučilišnog prof. u mirovini. Dal ima istine u tome il ne- ne znam, ali ionako mi se ne sviđaju i neću dati Niki da ih gleda, mislim da ima puno boljih crtića. Javljam se posve izvan konteksta! Imam, naime, jednu informaciju, bolje reć upozorenje, koje je važno za mlađe majke i očeve, a i bake i djedove, tetke, ujake, stričeve... čija djeca i unuci vole Teletubbise. Naime, pod Teletubbisima vrlo često se prodaje opasna i gadna "roba"! Sam sam se uhvatio na udicu ali je precizno Jankovićkino uho čulo neke "šumove" i onda sam i sam shvatio o čemu se radi! Teletubbisi u nekim sinhroniziranim epizodama uz dopadljivu glazbu istim takvim glasovima pjevaju o divoti "opijanja u kafani", "šmrkanja bijelog praha"...i tako za naše mališane subliminalnim porukama usmjeravaju ih već u ranoj predškolskoj dobi, za koju su ova slatka bića i programirana, u "pravom smjeru"! priznat ćete da neki zaista misle na budućnost! Pripremaju svoje mušterije dok su još u pelenama!!! Genijalno zar ne?! A upišete li u google: Teletubbies Dance Dječji program - Aksham Emisija Youtube vidjet ćete kako ovi mali simpatični lutkići plešu, stupaju i uz ljupku koračnicu pjevaju nešto kao: "...evo ide jurišna brigada da istjera ustaše iz Brčkoga grada...braću da osveti...itd. itd." referirajući se vjerojatno na nedavni (dali zaista završeni?!) zadnji "neuspjeli balkanski osvajački pohod" i pripremajući očito neki novi koji bi današnje bebe trebale međusobno voditi kad malo odrastu!!! Zanimljivo da je ta "epizoda" teletubbisa prije par dana bila među one tri koje bivaju obično predložene kada ih idete potražiti na Googleu! Sada je maknuta. Ne znam jesu li tome zaslužni neki ljudi koje sam upozorio na ove nestašne "bojovnike" ili su te promjene rutinske (druge dvije su još uvijek iste!)?! Pozdrav! J.Janković
|
|
|
|