Bol u ramenu (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

mala pcelica -> Bol u ramenu (20.6.2012 0:02:35)

meni se bol u ramenu pojavila prije neka 3 mjeseca iz čista mira,ujutro kad sam ustala bolilo me rame i mislila sam da sam nezgodno spavala,ali ta bol ne prolazi nikako čak ni uz tablete protiv bolova...u medjuvremenu sam bila prehladjena i pila sam Klavocin (klavax) antibiotike i dok sam njih pila bol je nestala,čim sam prestala bol se vratila...zna li neko sta bi to moglo biti,stvarno sam zbunjena [sm=zmeden.gif]
toliko me mrzi da se narucujem kod ortopeda opet,jer moram dugo čekati na red,pa ce me on slati da slikam ,pa opet kod njega,pa onda kod fizijatra pa još sto čudesa,dok dobijem dijagnozu proći će godina dana [sm=hudicek1.gif]

modesty blaise -> RE: Bol u ramenu (20.6.2012 8:13:54)

pčelice ja od kada sam rodila S svako tolko dobijam neke nove bolove[sm=smiley1.gif].....
ramena i leđa su već pod normalno... uf! satro me skroz [sm=smiley1.gif]

mala pcelica -> RE: Bol u ramenu (20.6.2012 9:28:56)

ma i meni je kičma osla totalno,ali ti bolovi su mi vec pod normalno,a ovo rame ne prestaje ,ne mogu da ocjenim dal me boli zglob ili mišić,a i jutros kad sam ustala osjetim neku slabost u toj ruci [sm=zmeden.gif]

danery -> RE: Bol u ramenu (20.6.2012 9:40:10)

aaaaaaaaajmeeee,pa ima li nešto na tebi da te NE boli [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
šalim se....svašta [sm=zmeden.gif] ne znam što bi ti to bilo....mene nekad zna ruka onak boliti,kao slabost kako si napisala,ako nezgodno legnem,tj.spavam na njoj duže vrijeme....
a nemaš trnce?

mala pcelica -> RE: Bol u ramenu (20.6.2012 9:51:53)

nemam trnce samo ta bol pri pokretu ruke tj. ziganje i slabost u ruci
dobro ti kazes nema toga sto mene ne boli [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
moracu danas do dr,to mi je desna ruka,a ja sam desnjak nju njavise koristim [sm=smiley36.gif] kad me vidi na vratima ambulante ima da joj mrak padne na oči ,uvijek ista ekipa ja i 5 baba i 1 djed [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ucitelj -> RE: Bol u ramenu (20.6.2012 17:01:26)

necu se mejseat u temu samo cu reci mene sam jezik ne boli sve drugo je deformirano nezz koji mi je ko sara baba sa jutri treba mi sat vrimena da se ustanem i rikopcam[sm=jezicek.gif]

mamacita -> RE: Bol u ramenu (20.6.2012 19:15:30)

A, cuj, na zalost i meni ce trebati barem rengenska snimka tvog ramena da bih uopce znala odakle poceti sa dijagnozom.[sm=smiley36.gif] Ne znam zasto mislis da ce ti iti jedna zena odavde moci dati dijagnozu bez da odes kod dr.?

mala pcelica -> RE: Bol u ramenu (20.6.2012 21:43:51)

IZVORNA PORUKA: mamacita

A, cuj, na zalost i meni ce trebati barem rengenska snimka tvog ramena da bih uopce znala odakle poceti sa dijagnozom.[sm=smiley36.gif] Ne znam zasto mislis da ce ti iti jedna zena odavde moci dati dijagnozu bez da odes kod dr.?

ma znam da neće dati dijagnozu [sm=smiley36.gif] nego mene zbunjuje kako mi je antibiotik pomogao,a raznorazne tablete protiv bolova nisu [sm=zmeden.gif] pa reko ko velim mozda je neko imao slično iskustvo [sm=smiley1.gif]

mala pcelica -> RE: Bol u ramenu (26.6.2012 22:59:19)

bila danas kod doktorice (jadna vjerovatno me sanja noću [sm=smiley36.gif] ) ona misli da se skuplja kalcij u mišić i da to uzrokuje bol [sm=zmeden.gif] dala mi je uputnicu za rengen tamo bi se trebao viditi taj "kamičak" ako je to u pitanju....
već mi je muka od doktora,a i njima od mene [sm=smiley13.gif]

Stranica: [1]