Sjećanje na crvenog fiću (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Indy -> Sjećanje na crvenog fiću (27.6.2012 15:40:54)

Osječanke i ostali sjećate li se ovoga, ja se sjećam:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/prosla-je-21-godina-crveni-fico-zauvijek-ce-ostati-simbol-pobjede.html

Thea -> RE: sjećanje na crvenog fiću (27.6.2012 19:30:54)

Ja se sjećam.... bili smo na moru kad je na televiziji pokazana snimka tog tenka i fiće.... odmah smo se spakirali i krenuli doma jer moj tata,maćeha i brat žive u ulici na tom raskršću... grozan osjećaj...kao da smo svi znali da počinje pravi pakao.....

inesica -> RE: sjećanje na crvenog fiću (27.6.2012 20:39:56)

Kako ne, misllim da se svi toga sjecaju. Ako je netko i zaboravio, kad vidi novi spomeniku Osijeku koji je podignut njemu u cast-sjetit ce se. Mene je odusevio!

Ninaa -> RE: Sjećanje na crvenog fiću (27.6.2012 22:45:04)

Imala sam 7 godina kad je počeo rat, između nas i zauzetog područja je bila Kupa i tako se živo sjećam toga svega i kak su padale granate, kad je tata otišao u Oluju, kad smo se skrivali u podrumu, bili u Njemačkoj dok je stvarno bilo strašno, često mi te slike dolaze pred oči. I nek se više nikad ne ponovi!

ines_os -> RE: Sjećanje na crvenog fiću (28.6.2012 0:02:17)

naravno da ga se sjetimo

BUMBI -> RE: Sjećanje na crvenog fiću (28.6.2012 7:40:33)

Da,naravno da ga se sjetimo

stars777 -> RE: Sjećanje na crvenog fiću (28.6.2012 14:23:47)

Sjećamo se,sjećamo......

Kontesa Nera -> RE: Sjećanje na crvenog fiću (23.7.2012 13:41:48)

Iako sam bila mala, sjećam se tog prizora na tv-u, sjećam se tate u ratu od prvog do zadnjeg dana i njegovog ranjavanja, sjećam se brata koji je rođen pod granatama '93., sjećam se svih podruma i svih strahota.. Često prolazim blizu spomenika, i o da, sjetim se svega.. To je nešto što nas je obilježilo za cijeli život i ne treba zaboraviti, presnažni se osjećaji vežu uz taj prokleti rat koji se nije trebao dogoditi, ali nekako je lakše da se ne sjetiš..

Stranica: [1]