Osjetljiva koža poslije depilacije (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mala pcelica -> Osjetljiva koža poslije depilacije (28.6.2012 23:01:43)

Depilirala sam prepone šećernim voskom "skoro" pa brazilka jer nisam vise mogla da izdrzim da me očerupa cijelu koliko je to bolilo.. uzasno jak korjen imam i danas mi se svuda pojavili sitni bjeli prištići [sm=smiley13.gif] Ona mi je dala neku tester kremicu pa sam dva puta namazala sa tim ali nista se ne povlači... zna li neko sa cim bi mogla to da mazem da se pristići povuku ??
Ovo mi je prvi puta da depiliram šećernim voskom,davno prije sam običnim voskom depilirala i ne sjecam se da sam imala ovakvu reakciju [sm=zmeden.gif]

BUMBI -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (29.6.2012 20:30:59)

Ja ti neznam,ali nadam se da će ti ta kremica pomoći[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (29.6.2012 21:46:03)

ja si čupkam epilatorom,i rijetko mi iskoče prištići....u svakom slučaju,nakon "čerupanja" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] namažem sudokremom ili deflamolom depilirani zonu i do ujutro sve bude ok...

tita -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (29.6.2012 22:11:34)

Zna se i meni to ponekad desiti,prvih par puta je bilo jače ,ali s vremenom se koza navikne pa neće biti tako!!!Najbolje ti pomaze aloa vera,čak te malo osvježi i smiri iritiranu kožu!!!

mariola -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (29.6.2012 22:38:26)

Pčelice, ja bi rekla da te nestručna osoba depilirala.  Depilacija šećernom pastom ne bi trebala bolit. A crveno ti je jer ti je koža osjetljiva. ja obično depilaciju radim kasno večer, namažem se bilo kojim uljem za tijelo,obično dječjim i do jutra nestane crvenilo. 

mala pcelica -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (29.6.2012 22:48:45)

IZVORNA PORUKA: mariola

Pčelice, ja bi rekla da te nestručna osoba depilirala.  Depilacija šećernom pastom ne bi trebala bolit. A crveno ti je jer ti je koža osjetljiva. ja obično depilaciju radim kasno večer, namažem se bilo kojim uljem za tijelo,obično dječjim i do jutra nestane crvenilo. 

ma nije ona nestručna nego su meni toliko dlake jake da mi je tekla krv na pojedinim mjestima pa je zati i bolilo,kaze ona da u zivotu nije vidila jači korjen dlake od mog [sm=smiley36.gif] moš čovjeku oko izbiti sa njim [sm=jezicek.gif]

mala pcelica -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (29.6.2012 22:49:01)

IZVORNA PORUKA: tita

Zna se i meni to ponekad desiti,prvih par puta je bilo jače ,ali s vremenom se koza navikne pa neće biti tako!!!Najbolje ti pomaze aloa vera,čak te malo osvježi i smiri iritiranu kožu!!!

dala mi je neku kremisu od aloe vere da se namazem al nije djelovala nista [sm=smiley13.gif] danas je malo bolje trackala sam alkoholom i mazala pantenolom (trenutno to imam )

nemam ni sudikrem ni deflamol neki dan bacila prazne kutijice [sm=smiley13.gif]

mariola -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (30.6.2012 9:02:31)

Ne znam pčelice, mene je jedna koja pojma nema o depilaciji šećernom pastom izmučila isto a kod druge uživam.Iste dlake, isto sve[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

mala pcelica -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (30.6.2012 12:58:32)

onda ne znam,mozda ce me manje boliti drugi put (tjesim se ja ) [sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (30.6.2012 13:03:45)

Dlake se nakon nekog vremena dosta prorijede i postanu mekše ukoliko redovito ideš na depilaciju voskom.  Bar je meni tako, do pola lista više uopće ni nemam dlaka a ostatak jako malo[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
Već sam ti na facebooku pisala da je meni zakon Avene termalna voda. Koristim je svakodnevno na plaži između kupanja a poslije depilacije obavezno. Doduše nisam imala problema sa prištićima ali mi znaju izbiti crvene točkice što je normalno. Kroz sat vremena sve prođe[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mala pcelica -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (30.6.2012 16:31:06)

probacu tu termalnu vodu [sm=smiley1.gif]

MILLA -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (30.6.2012 17:14:31)

IZVORNA PORUKA: cuba

ali mi znaju izbiti crvene točkice što je normalno. Kroz sat vremena sve prođe[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

a evo meni vječito te crvene točke -upaljene dođu i odvratno mi je kako mi se vidi na rubu kupačeg [sm=smiley13.gif] da li žiletom ili voskom-stalno tako.... samo prvi dan je ok-posle katastrofa!! ne znam više čime da se mažem-ne pomaže mi ništa. tek kad malo potamnim-manje se vide ali su tu. [sm=zmeden.gif]

Indy -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (30.6.2012 20:07:57)

i meni se pojavljivao taj crveni osip u području prepona, pa sam počela mazati aloa gelom i više nema.

mala pcelica -> RE: osjetljiva koza poslje depilacije (1.7.2012 15:05:44)

nije proslo ni 5 poštenih dana kako sam se depilirala,a meni su dlake ponovo izbile [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] reče mi ta cura da nece 3 tjedna izbijati...izgleda sam ja izrod u svemu [sm=smiley19.gif]

Stranica: [1]