girlpower -> RE: Prodaja i razmjena udžbenika (21.8.2012 21:57:42)
|
IMAM: 3razred.MATEMATIKA udzbenik josip markovac alfa VJERONAUK:za stolom ljubavi i pomirenja krscanska sadasnjost HRVATSKI:citanka carstvo rijeci dubravka tezak sanja polak alfa ENGLESKI:Building blocks kristina cajo ankica knezovic alfa PRIRODA:Hrvatski zavicaji tomislav jelic alfa (prodajem za 150kn u kompletu)ili mjenjam za bilo koji komplet od ova dva sljedeca koji mi trebaju TRAZIM: 1.razred ENGLESKI:building blocks udzbenik ankica knezovic,danka singer,daska domljan,kristina cajo profil internacional GLAZBENI:Moja glazba udzbenik diana anatasov-piljek alfa HRVATSKI:Pocetnica knjiguljica pisana slova sanja jakovljevic-rogic,vladimira stanger-velicki alfa VJERONAUK:Ucimo ljubiti boga i ljude josip jaksic,karolina manda micanovic glas koncila MATEMATIKA1 Udzbenik:josip markovac alfa PRIRODA:skola i dom damir domisljanovic,tomislav jelic alfa... 4razred: MATEMATIKA udzbenik:josip markovac alfa PRIRODA udzbenik:Moja domovina tomislav jelic alfa ENGLESKI:Building blocks udzbenik kristina cajo,paula vrankovic profil internacional GLAZBENI:Svijet glazbe ante gaspardi,nevenka roguz,tonka lazaric alfa HRVATSKI:Carolija rijeci citanka darko cindric,dubravka tezak,sanja polak alfa
|
|
|
|