nova_mama -> Gubitak apetita u drugom tromjesečju (27.7.2012 18:19:11)
|
Pozdrav! Znam da na ovaj forum uglavnom dolaze mame i trudnice, no možda koja nešto zna da bi mi mogla pomoći! Trudna sam 21 tjedan i već dobrih mjesec dana skoro pa uopće ne jedem. Nije to zbog mučnina i jer mi nešto ne paše već zato što uopće nisam gladna. Pokušavam se prisiliti nešto staviti u sebe ali tek mi onda nije dobro jer dobijem osjećaj kao da sam se prejela makar stavila dvije žlice tog nečeg u sebe. A svi mi znamo kako je to kad se prejedeš! Napuhanost i bolovi u trbuhu. Više neznam šta da radim. Meni je ta hrana fina, ne gadi mi se nego jednostavno nemogu jesti! Isprva sam mislila da je vrućina u pitanju ali je sve gore i gore. Zadnja 3 mjeseca kako sam bila kod ginića težina mi je ista- trbuh raste, sve ostalo se smanjuje. Nisu mi zasad ništa rekli za to jer sam u početku imala kojih 10kg viška i nisam pokazala neku uzrujanost oko toga na zadnjem pregledu. No sumnjam na nešto šta mi se desilo u 11om tjednu trudnoće - operirala sam slijepo crijevo. Odonda sve manje i manje jedem. Isprva nije bio toliko drastičan gubitak apetita, nego je tada, ko što rekoh počeo taj gubitak apetita... Luda sam od brige a kod ginića idem tek za nešto manje od mjesec dana a do tad treba jesti. Jel se vama to desilo i dali se i kako vratilo u normalu...? Strah me za bebu, jako me strah...
|
|
|
|