Pozdrav i upomoc (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

jasamoja -> Pozdrav i upomoc (3.8.2012 15:11:43)

Pozdravljam vas! nova sam ovdje i ne znam kud bi sama sa sobom. Ne znam dali je tema kako treba ali voljela bih se nekome pojadati jer nemam kome! Majka sam troje male djece i jako sam zahvalna na tome imam muza koji je jako dobar prema meni samo sto sam ja malo previse ljubomorna ali on to u neku ruku razumije! Zivimo kao podstanari i nije nam lose imamo dovoljno za zivot! Moj problem pocinje sada, prije jedno 9 godina moj muz je napravio najvecu pogresku u zivotu i sad je dosao red da ju ispravi naime mora u zatvor na dvije godine. Znam da se sve na svijetu vraca i spremna sam na to da ide i otplati svoj dug samo neznam kako cu ja to izdrzati sama sa troje djece. Nažalost nedavno smo se preselili zbog posla i ovdje neznam nikoga! Jednostavno se bojim kako to izvesti! Voljela bih da mi se javi netko tko je u slicnoj situaciji. Neznam vise sto napisati ......

Točkica28 -> RE: pozdrav i upomoc (3.8.2012 15:23:26)

uf,dobrodošla.i sretnooo

jasamoja -> RE: pozdrav i upomoc (3.8.2012 15:29:13)

hvala...

anavi1981 -> RE: pozdrav i upomoc (3.8.2012 15:57:30)

odakle si

mala pcelica -> RE: pozdrav i upomoc (3.8.2012 16:10:57)

dobrodošla...nisi baš u zavidnoj situaciji,ali ovde uz nas na forumu možeš da nadješ puno dobrog društva (znam da smo virtualne,ali po nekad je to puno bolje jer si ovde svi otvoreno možemo reći bez da nas neko osudjuje) mozda uspiješ i upoznati nekoga sa foruma(naravno ako zeliš) u stvarnom zivotu ko ti je blizu po mjestu stanovanja.... [sm=smiley1.gif]

Indy -> RE: pozdrav i upomoc (3.8.2012 22:54:39)

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

dobrodošla...nisi baš u zavidnoj situaciji,ali ovde uz nas na forumu možeš da nadješ puno dobrog društva (znam da smo virtualne,ali po nekad je to puno bolje jer si ovde svi otvoreno možemo reći bez da nas neko osudjuje) mozda uspiješ i upoznati nekoga sa foruma(naravno ako zeliš) u stvarnom zivotu ko ti je blizu po mjestu stanovanja.... [sm=smiley1.gif]

potpisujem, ovdje možeš naći podršku, sretno

maryann01 -> RE: pozdrav i upomoc (3.8.2012 23:06:45)

Status: prisutan
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

dobrodošla...nisi baš u zavidnoj situaciji,ali ovde uz nas na forumu možeš da nadješ puno dobrog društva (znam da smo virtualne,ali po nekad je to puno bolje jer si ovde svi otvoreno možemo reći bez da nas neko osudjuje) mozda uspiješ i upoznati nekoga sa foruma(naravno ako zeliš) u stvarnom zivotu ko ti je blizu po mjestu stanovanja....

potpisujem, ovdje možeš naći podršku, sretno

jasamoja -> RE: pozdrav i upomoc (3.8.2012 23:55:02)

iz pule sam! hvala vam na podrsci!!

pincirotvajler -> RE: pozdrav i upomoc (4.8.2012 17:45:51)

dobrodošla[sm=smiley1.gif]
žao mi je zbog vaše situacije,držite se [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

jasamoja -> RE: pozdrav i upomoc (11.1.2013 15:39:25)

pozdrav od mene, opet. Nisam se javljala jer se borila sama sa sobom a i sa ovom prokletom drzavom. Uglavnom ostala sam sama, sutra ce biti tri mjeseca i iskreno nemogu vise... nemam volje za nista.. muza su poslali u glinu na odsluzenje kazne a ja sam ostala sama u puli i sto je najgore od svega nemogu napraviti nista bez suglasnosti oca djece, a to naravno nemogu dobiti jer je otac lisen slobode. I tako, nemogu produziti djecji doplatak, nemogu prijaviti djecu na svoju adresu, nemogu ostvariti pravo na socijalnu pomoc a i nemogu odlaziti muzu u posjetu jer 500 km daleko! Jednostavno pucam po savovima i neznam vise kome bih se obratila!

anaxx -> RE: pozdrav i upomoc (11.1.2013 15:55:18)

Teška situacija u još težoj državi koja nema reda ni pameti, obrati se novinama, neka javnost čuje za glupu situaciju u kojoj se nalaziš ti i tvoja djeca....

Sretno!

....naka te ne bude sram što ti je muž u zatvoru, ti ni tvoja djeca niste ništa krivi i zaslužujete mogućnost ostvariti svoja prava...

freelove -> RE: pozdrav i upomoc (11.1.2013 16:02:34)

a jel možeš možda pokrenuti rastavu braka, po nekom brzom postupku , pa tako ostvariti svoja prava? bar radi djece....

kasnije lako sve ponovite....
sretno ti želim, u svakom slućaju.

jasamoja -> RE: pozdrav i upomoc (11.1.2013 18:15:25)

nema potrebe jer bi i tako trebala njegovu suglasnost! a i ovako se ja vodim kao samohrana majka posto je on lisen slobode tako da se nistanece promjeniti ako se razvedemo!

Kony -> RE: pozdrav i upomoc (12.1.2013 22:26:28)

A covijece u kojoj mi glupoj drzavi zivimo ovo vise nije normalno. Pa da li ti ovi u socijalnoj skrbi ne mogu nekako pomoci. Pitaj ih.

jasamoja -> RE: pozdrav i upomoc (13.1.2013 10:28:42)

bila sam, pitala sam, odbili su me vec dva puta. razlog im je taj da primam porodiljnu naknadu u iznosu od 1663 kune a da bi dobila njihovu pomoc moram imati primanja do 1600! i porucili su mi da im se javim kada mi istekne porodiljna,i onda cu dobivati njihovu pomoc u iznosu od 1200 kuna! luda sam... probala sam svakako ali jednostavno vise neznam kako! isla bi i raditi ali nemam kome ostaviti djecu a za vrtic moram cekati 9 mjesec! probala sam na sve strane i sve su me odbile kao da sam suga!

Kony -> RE: pozdrav i upomoc (13.1.2013 21:16:44)

Da li ima kakvih pomaka kod tebe? Imam prijateljicu koja je predstojnica socijalne skrbi pa cu je probati malo pitati sta ti je za ciniti. Vidis da u ovoj drzavi nista ne radi kako treba. vidimo svi sta se desilo u Slavonskom Brodu jer nisu radili svoj posao. Pa mozda i ti imas nekakva prava ali ti nece reci. Cudno mi je da ne mozes dobiti dijeciji doplatak a imas troje dijece![sm=zmeden.gif]

jasamoja -> RE: pozdrav i upomoc (13.1.2013 23:00:03)

primam djecji doplatak ali sada kada ga treba produziti ja nemogu zato sto nemam suglasnost od oca da djeca zive na mojoj adresi. socijalni radnik mi je rekao da ce to on napraviti umjesto njega i evo ja sad vec skoro dva mjeseca cekam da se to dogodi! nitko mi se ne javlja a svaki put kad sam bila u uredu njega nema na terenu je. neznam vise sto napraviti! sutra idem opet pa kud puklo da puklo! znam da imam prava samo sto oni kao da daju iz svog depa! pa zar oni stvarno misle da meni 63 kune mjesecno uveliko promjeni zivot? neznam vise ludim na samu pomisao o tome! nadam se da cu uspjeti nesto izganjati, samo da ne poludim prije.......

lilia -> RE: pozdrav i upomoc (13.1.2013 23:56:05)

Ej drži se, baš ti je teško. Pa imaš li svoje ili muževe roditelje da ti pomognu, ako ne financijski barem čuvanjem djece ili da te utješe malo?

jasamoja -> RE: pozdrav i upomoc (15.1.2013 16:59:31)

neces mi vjerovat ali nemam nikoga tu moji su u zagrebu a njegovi preko granice......

Stranica: [1]