Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 3.8.2012 22:29:35
|
|
|
|
Kony
|
I ja svaki put zasuzim na takve price. Ne mogu svhvatiti kako netko moze ostaviti svoje dijete.
|
|
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 3.8.2012 22:46:07
|
|
|
|
mala pcelica
|
ja bi mogla prekopati majine stvarčice (sve ih čuvam ako ikaad budem imala drugo djete) mozda bi mogla nesto odvojiti i za njih... imas li mozda br. telefona ili kakav drugi kontakt?
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 3.8.2012 22:59:40
|
|
|
|
girlpower
|
Budem sutra prokopala pa cu staviti broj,ima vjerojatno i na internetu(udruga je u osijeku), to je volonterska udruga vode je svecenici i redovnice...treba im bas sve za bebe sto netko moze da odvoji(robice,kolica,hodalice,pelene...)sto god vam padne na pamet.tamo imaju vec 4bebice koje ce se uskoro roditi a mame su skupa s njima odbacene(od roditelja i rodbine).mah,vjerojatno su me malo te njihove sudbine podsjetile na moju...kad sam od svojih bila ostavljena jer se nisam htjela odreci svoga djeteta..ali sam ipak imala vise srece jer tata nije pobjegao vec smo se izborili za sebe i bebu,al nisu svi te srece
|
|
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 3.8.2012 23:19:22
|
|
|
|
mala pcelica
|
našla sam ih na internetu i fb,poslala sam upit da mi kažu kolike su bebice i koliko ih ima,pa da znam za svakoga po nešto da odvojim ...
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 4.8.2012 10:29:33
|
|
|
|
girlpower
|
al si brza,bas mi drago!al daj mi reci pod kojim imenom su na fb?jer ja kopam al mi izbacuje same gluposti nemogu naci
|
|
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 4.8.2012 10:32:37
|
|
|
|
mala pcelica
|
Dznz Anđeo Gabrijel Osijek ...upravo se dopisujem sa zenom pa da se dogovorima kako i šta da im donesem imaju trenutno 2 bebe .dečkić 6 mjeseci i curica 3 mjeseca ,a za mjesec i po treba da im se rodi još jedna curica
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 4.8.2012 18:34:05
|
|
|
|
mala pcelica
|
danas mi se javio neki muskarac na fb iz te udruge,na moje pitanje dali se mogu upoznati bebe i majke on je rekao da moze i da se prije toga vrsi provjera(nas koji dolazimo) ajd to mi je ok,sa tim se slazem,nego kad sam rekla da bi mm i ja te stvari dovezli u toku tjedna on mi kaze da neke cure ce biti tamo neke nece jer idu na more ok idu namore,ajd nemi sad nije jasno koliko njih ima ako su mi prvo rekli da ih ima 3 ,dve sa bebama,a treca trudna ne znam dal mi je to nešto smrdljikavo il šta
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 4.8.2012 18:36:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica danas mi se javio neki muskarac na fb iz te udruge,na moje pitanje dali se mogu upoznati bebe i majke on je rekao da moze i da se prije toga vrsi provjera(nas koji dolazimo) ajd to mi je ok,sa tim se slazem,nego kad sam rekla da bi mm i ja te stvari dovezli u toku tjedna on mi kaze da neke cure ce biti tamo neke nece jer idu na more ok idu na more,ajd, nego meni sad nije jasno koliko njih ima ako su mi prvo rekli da ih ima 3 ,dve sa bebama,a treca trudna ne znam dal mi je to nešto smrdljikavo il šta a jesam pukla čim sebe citiram
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 4.8.2012 20:02:34
|
|
|
|
Anoniman
|
hej, ne treb odmah misliti negativno, ima na moru samostana i caritasovih kuća u kojima mogu prespavati, možda nešto i pomognu u kućanstvu a za uzvrat se mogu okupati. mi smo bili baš sada 10 dana, mm kao zaposlenik ima pravo na nižu cijenu smještaja, a volonterke (inače mlade nizozemke) koje rade u caritasovim domovima za nezbrinutu djecu i invalide, preko ljeta, viikendom dođu u Rovinj na kupanje. To ti je skroz skromni mještaj, one tamo dobiju madrac, donesu si vreću za spavanje i imaju zajedničku kupaonu njih 10-15 koliko ih već dođe, al one su happy jer su ipak bile na moru. Za ove ne znam, prvi put čujem ali sam sretna da ima to i u Osijeku, do sad sam znala samo za p. Marka Glogovića pavlina koji je to osnovao u Karlovcu.
|
|
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 4.8.2012 22:08:30
|
|
|
|
mala pcelica
|
to je neka nova udruga osnovana ove god. u 3 mjesecu .prva je osnovana dal u zg ili karlovcu zaboravih sta sam pročitala i onda su ovu u osjeku osnovali...al kud bi one sa malim bebama pomagale u samostanu a ne znam,kako god,ja sam riješila i odvojila sta cu im dati,a njima na dušu ako su lopovi i prevaranti
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 5.8.2012 17:36:32
|
|
|
|
Anoniman
|
ma ne one, nego njima netko treba pomoći - kad kaže da su "cure" otišle na more, valjda misli na one koje njima pomažu.. tu u Sesvetama ima par volonterki koje skupljaju dječje potrepštine, udruga se zove "Betlehem", imali su sajam ovo proljeće, a za Božić prave razne ukrase i prodaju ih, za pomoć tim klincima. Ima na fb "Betlehem Zagreb". A sad, je li tko muljator... ne znam, njemu na dušu...
|
|
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 5.8.2012 18:13:17
|
|
|
|
mala pcelica
|
ma ne znam baš,ja sam pitala za mame i bebe dal se mogu upoznati,pa pretpostavljam da se na njih i odnosio odgovor
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 5.8.2012 18:22:20
|
|
|
|
seraphyme
|
aj fala bogu da ima više tih udruga..... osobno znam p. Marka iz Karlovca, mislim da mi je on izmolio moje trudnoće budem pomogla i slavonkama jer je jako šugavo kad si trudna i nitko te neće
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 9.9.2012 23:25:49
|
|
|
|
Anđeo Gabrijel
|
Poštovane Majke, prateći sve što se objavljuje, piše i govori o Društvu naišla sam i na ovaj Forum. I ostala zgrožena.. Naime, ne pomirljiva sam s ovim tekstovima kao osoba koja je prošla isprva takvu životnu priču, ima iskustvo ali kao i žena, majka koja je na čelu Društva o kojemu ovako pišete. Ona koja je zasnovala ovo Društvo kako bi pomogla p.Marku i ljudima poput njega. Jer i sama sam, bila osuđena, odbačena i šikanirana i pronašla utočište ne kod onih koji "osuđuju" već koji su poput Marka daju i pomažu. Nazvati nekoga "smrdljivcem" muljatorom ili sumnjati u rad Društva koje je javno i transparentnije od mnogih krajnje je neumjesno. Žao mi je što je tako. Maja
|
|
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 9.9.2012 23:30:26
|
|
|
|
Anđeo Gabrijel
|
Žao mi je da se ovako javno piše o Društvu na čijemu sam čelu. Pogotovo javno se osuđuje. Jesu Vam majke ili trudnice nešto nažao učinile? Pa nas prozivate kao "smrdljivce-muljatore" ?? Maja
|
|
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 9.9.2012 23:32:27
|
|
|
|
Anđeo Gabrijel
|
Žao mi je da tako mislite o našemu Društvu. Maja
|
|
|
|
RE: Udruga za nezeljene bebe "andjeo Gab... 9.9.2012 23:37:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
gospodjo Majo vi ne znate sta se sve desavalo na ovom forumu pa samim tim i ne razumijete zasto smo to pisale...naime puuuuno zena i majki se opeklo pomagajući drugima da bi na kraju bile izigrane i prevarene,uplaćivao se novac lažnim ljudima i udrugama,odvajalo se od naše djece da bi se dalo drugoj "nepostojućoj djeci" i zato je sad tu doza opreznosti,al njima na dušu što su iskoristili i izigrali nečije povjerenje i dobrotu... ja ću da održim svoje obećanje,robica koja je namjenjena vama i vasoj udruzi stoji oprana i spakirana odavno,al problem mi je kako vam ju dovesti...ako budete u skorije vrijeme dolazili u vinkovce javite mi se,mogu je dovesti do vk,osjek mi bas nije usput.... p.s ne možete vi biti toliko povredjeni sa ovim što ste ovde pročitali,koliko smo mi bili povredjeni kad su nas izigrali...mislim da bi vi trebali i nas da razumijete...iza svakog imena moze da se krije bilo ko,mislim da vam je to jasno...
< Poruku je uredio mala pcelica -- 9.9.2012 23:53:07 >
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!