mala pcelica -> Pomoć oko pranja dječje robice... (6.8.2012 21:24:24)
|
Ne znam koji bi naslov stavila ali nije to sad ni bitno... Svu Majinu robicu koja joj je bila mala, odkako je bila beba pa sve do sad sam davala djeverovoj ženi jer ima malu mladju od Maje 8 mjeseci tako da je sve mogla nositi. Sve je to bila očuvana robica koju je Maja većinom dobila od jedne žene iz Švicarske,znaci njena mala ju je nosila prije Maje ,a i poslje maje je sve izgledalo kao novo. Medjutim kako je dopalo u ruke djeverovoj zeni to je sada sve uništeno [sm=smiley19.gif] to sam tek neki dan vidila kad sam isla da razvrstam robicu sto cu dati u udruga Andjeo Gabrijel...sve stoji kod svekrve na katu u vrećama jer je dj. zena sve sto omali njenoj maloj spakuje i donese kod svekrve... Malo je reci da sam bila zaprepaštena stanjem robice [sm=smiley21.gif] ono sto je bilo rozo to je sada sivo,bijelo je sivo i zuto, plavo je prljavo plavo,a da ne pričam kako je sve fleka na fleki,nije mi jasno kako je uspjela zaflekati robicu za djete od 1,2 il 3 mjeseca, ajde za ovo kasnije kontam od dohrane, ali sa ovim ne znam sta je radila, čarapice za tek rodjenu bebu se crnena tabanima[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] ,plišana odjelca su kao spaljena [sm=smiley13.gif] kad sma joj davala robicu napomenila sma ju da ju pere, suši i pegla sa unutarnje strane i kad pere da vodi računa o bojama, jer valjda cu ja nekad imati još djece pa ce mi ta ista robica trebati, al ne vrijedi krmači reci...ali ajde sta je tu je sad... Mene sad zanima dali netko zna kako da tu robicu sto je posivila ponovo vratim u prvobitnu boju? Fleke cu probati skiniti sa nekim sredstvom,a plisane stvari mogu da bacim jer ih je peglala sa vanjske strane pa izgledaju otrcano i grubo ... Morala sam se malo izjadati jer mi to toliko zao došlo da sam na kraju sjela i oplakala [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|