inesica -> RE: Dermatitis.... (19.8.2012 21:11:18)
|
Drago mi je ako pomaze, i da moje dijete ima slicnih problema sigurno bih ju probala. Htjela sam samo naglasiti da ipak ne pomaze svima, da ne ispadne da je krema svemoguca. IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: inesica Moja kuma je probala za malog s dijagnozom AD isto tu kremu, nista im nije pomoglo a njihov je dermatolog rekao da to nije krema za AD, znaci ne za takvu vrstu dermatitisa. Bacite drvlje i kamenje na mene, ali AD se ne moze rijesiti jednokratnim mazanjem kreme. To je problem kojeg djeca obicno imaju do 3 godine i koza reagira naburnije na onu vrtu hrane na koju se djeca preosjetljiva tj. alergicna. Dok se ne obavi testiranje i utvrdi koji su alergeni u pitanju, ni jedna krema ne moze rijesiti taj problem. inesica, nebi se složila sa tvojom tvrdnjom. Moj Roko je dobio atopijski dermatitis u dobi od 4 mjeseca a bio je na mom mlijeku, isključivo dojen. Dermatitis mu nije prošao nakon što sam ga prestala dojiti znači da nije od toga. Hvala Bogu, riješili smo ga se kad je napunio 18mj, nekako je sam od sebe prošao kao što i prođe najkasnije do 3god života. Za ovu kremicu sam čula ali nažalost nakon što smo se dermatitisa riješili. Zbilja, kad zbrojiš koliko mjesečno izdvojiš novaca za A-derma kupku, šampon te kremu za tijelo možeš slobodno kupiti i tu jednu kremu. Mb tnx na info svakako[sm=smiley1.gif] Ako si dojila dijete, sve sto si ti pojela a njemu smeta to se odrazilo na njemu. Djeca nisu alergicna na majcino mlijeko nego na ono sto majka pojede. Nisam rekla da je zakon da prodje na 3. rodjendanu, moze proci bilo kad, ali najcesce DO trece godine. I jos uvijek tvrdim da ne moze od nekoliko mazanja proci dermatitis, jer je dijete i dalje alergicno i reagirat ce na tu namirnicu cim ju opet pojede. Idemo logikom, koliko vremena treba da supstance iz kreme izadju iz tijela urinom, stolicom, znojem? I sto onda dalje stiti kozu-nista.
|
|
|
|