darica.marica -> bol za vrijeme seksa (17.8.2012 23:40:05)
|
Ispričavam se na podužem postu, ali moram vam opisati svoj problem, te se nadam da će netko imati neku ideju kako da ga riješim.... Ovako...prije dvije godine sam rodila, na porodu sam dosta popucala te imam dosta unutarnjih i vanjskih šavova. Kako sam sašivena iznutra nemam pojma, ali izvana imam jedan grozan ožiljak koji je prejako sašiven (ginekolog potvrdio) i uz to mislim da me doktor koji me je šivao čak i suzio (međica mi je jako nategnuta) pa me prilikom seksa užasno boli. Uz sve te bolove naravno da prilikom seksa se ne mogu valjda ni dovoljno opustit pa uz sve to imam i problem sa suhoćom rodnice. Bila sam kod ginekologa i on je rekao da su te sluznice u redu i da je problem kod mene vjerojatno u glavi (strah od boli i sama bol) te da se zbog toga ne mogu navlažiti. Ne znam više kako da si pomognem. To već traje dvije godine i ozbiljno mi narušava seksualni život...a o orgazmu mogu samo sanjati. Koristim lubrikant prilikom seksa, ali to nije to...i s njim osjećam bol jer sam ja iznutra i dalje suha pa me sve to užasno boli. I naravno da smo partner i ja pokušavali na razne načine to riješiti, sa jaaaako dugom predigrom, sa puno razgovaranja o tome, tako da nema pritiska sa njegove strane i stvarno ima strpljenja. Ali ja više ovako ne mogu. Da li imate kakav prijedlog šta da radim i kako da riješim taj problem suhoće rodnice???
|
|
|
|