Bradavice (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

BUMBI -> Bradavice (3.9.2012 20:40:05)

D mi se na prstiću nedavno pojavila bradavica,nije neka velika,ali dovoljno da njemu smeta.U početku nije dirao,ali je sad počeo i kidati ju i govori da mu smeta.
Vidjela sam neki reklamu za neku kao kremu ili šta je već to,pa me zaima dali je netko koristio i akva je i dali zna nešta šti bi mglo pomoći?

seraphyme -> RE: Bradavice (3.9.2012 21:06:38)

a odvedi ga na dermu nek uklone i gotovo

BUMBI -> RE: Bradavice (3.9.2012 21:08:41)

Ma joj,nebi htio sigurno,derao bi se kao lud[sm=smiley36.gif]
Sad sam malo čitala na netu,vidim da imaju i kao nekek prirodne metode,limunov sok i od smkve sok,pa ćemo probati malo tako,možda i bede kakvog učinka

seraphyme -> RE: Bradavice (3.9.2012 21:11:46)

probaj pa ćeš vidjeti. ovako je ustvari nejbrže i najučinkovitije

danery -> RE: Bradavice (3.9.2012 21:15:42)

meni netko reče onu kožicu iz jajeta uzeti kad razbiješ svježe....to na bradavicu da se stavlja [sm=zmeden.gif]

tita -> RE: Bradavice (4.9.2012 6:45:43)

Mlijeko od smokve,mazati na bradavicu ,meni je pomoglo!!!Imala sam pune ruke bradavica kao mala i svašta smo isprobavali od krema ,gelova i ništa od toga!!!Mlijeko malo pecka i svrbi ali se isplati,probajte !!!

lidac0605 -> RE: Bradavice (4.9.2012 7:39:04)

Ja sam svojim klincima sa Wartnerom zaledila bradavice i otpale su.Isto to ti i dermatolog napravi-zaledi s tekućim dušikom(ovo je isto to).Učinkovito i jednostavno,mislim da košta 100 i nekaj kuna,imaš u svakoj apoteci.

BUMBI -> RE: Bradavice (4.9.2012 12:04:41)

Probat ćemo danas s mlijekom iz smokve,pa ćemo vidjeti

BUMBI -> RE: Bradavice (5.9.2012 20:17:41)

Danas smo namazali s mlijekom iz smokve,sutra ćemo opet,pa ćemo vidjeti hoće li imati kakvog učinka

kanader -> RE: Bradavice (6.9.2012 15:25:35)

dakle probali sve. od dermatologa i famoznog "spaljivanja" do narodne medicine(smokve, češnjak....) probali i preko nekoliko sredstava iz ljekarne.kod nas je učinkoviti bio samo verrumal. 125 kn i u 3 dana bradavice na petama nestale otpale, nema ih .eto

BUMBI -> RE: Bradavice (2.3.2013 11:12:16)

Evo mi se i dalje borimo s njima,sad mu se pojavila jos jedna na tom istom prsticu i jos pokraj one stare isto jos jedna.
E,sad te dvije spojene mu se izgleda rastvorile i pukle,pa mu curila krv.
Ja sam mu sad stavila naspricala s Ocentiseptom i stavila sterilnu gazu.Jel imate vi neka takva iskustva i sta da radim najbolje?

Stranica: [1]