mamacita -> RE: Odlikaši (26.9.2012 22:30:56)
|
J ajedino forsam, bodrim, pomazem pri ucenju i razumijevanju gradiva (posto su mali stranci koji nisu ovdje odrasli u najvaznijem mladom periodu svog zivota), dakle moja cijela angaziranost oko njihove skole je "Daj najbolje od sebe!", no ako je to najbolje i trojka ili cetvorka, ja sam sretna i pohvalim ih. Ja bjezim glavom bez obzira od onih nadobudnih mama koje me same docekaju bez da ih i pitam kako im dijete ima sve petice i to u prvom ili u drugom razredu. Super, no iskreno mislim da je gradivo takvo koje se jednostavno da savladati posebno u tako ranom stadiju, posebno ako dijete razumije o cemu je rijec. Dakle, ne sizim za peticama, kada se pojave, pohvalim ih isto tako kada dobiju i trojku ili cetvorku. Upis u srednju je jos daleko, tako da se nadam da ce do tada usvojiti kvalitetne navike ucenja i da ce gradivo drzati pod kontrolom. Mame, ohladite! Ja sam se ispisala sa faxa, jer mi u to vrijeme nije islo to gradivo (pravo), pa sam postala dizajner... no sada sam doma sa svojim klincima, i sta mi fali... Dok ima zena koje rade od jutra do sutra, istina donose kuci lijepu placu, kojom djeci uspiju kupiti nove Nikice... no nema ih doma kada djeci nesto zapne pri ucenju ili kada su gladni ili bilo sta drugo. Stoga, mozes biti nitko i nista i sa velikim skolama, i mozes biti i te kako vazna osoba bez velike skole, sve je u percepciji i u onome sto nas cini ispunjenima. I zato bi trebali jako razmisljati sto nasu djecu cini ispunjenima!
|
|
|
|