Matea88 -> Strah nakon kiretaže (6.10.2012 16:34:21)
|
Drage mame!! Ovi dani su za mene jako jako teški i bolni [sm=smiley19.gif] Naime,u srijedu sam bila naručena na uzv-bilo mi je 9 tj i 1 dan trudnoće.. Sva sretna išla ja k giniću na kontrolu i ono što sam čula nisam se ni najmanje nadala.. Nažalost nije se čulo srčeko,a niti se plod nije razvijao kako treba s tim da sam taj dan dobila i smeđi iscjedak tako da sam bila u potpunome šoku.. I tako sam ja drugi dan s uputnicom otišla u bolnicu na uzv i pregled da čujem drugo mišljenje,no nalaz je ipak bio isti.. [sm=smiley19.gif] I tako su me za jučer naručili za kitretažu koja je prošla u najboljem redu,hvala Bogu pa me nije boljelo.. [sm=smiley31.gif] No ono što mene muči je to da ne bi imala kakve komplikacije zbog toga,osjećam se dosta loše,više čak na psihičkoj bazi.. Strah me da ne bi imala kakvu upalu ili nešto pa da ne prepoznam na vrijeme [sm=zmeden.gif] Baš sam sva u bedu,kako je bilo kod Vas?? Kakve komplikacije mogu očekivati?? Ili se ja jednostavno previše brinem.. Imam doma [sm=duda.gif] [sm=modricrtici.gif] koji me treba!!
|
|
|
|