Prezentacije (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

minnie -> Prezentacije (28.10.2012 11:44:19)

Da li dobivate pozive za večere na kojima su prezentacije određenih proizvoda? Pretežno su to madraci i posteljina. Šta mislite o tim prezentacijama, njihovim proizvodima i da li ste ikad na njima kupovali?

bomboncic02 -> RE: prezentacije (28.10.2012 12:01:10)

Nekada davno koristila sam te besplatne večere, mislim dva puta, ali nikada nisam ništa kupila, skupila se bila ekipa od nas 6 i imali besplatnu večeru.Nisam tip da se lako navučem i kupim stvari.
Sad kad me nazovu jednostavno im zahvalim i lijepo pozdravim..Sad me to ne zanima.

minnie -> RE: prezentacije (28.10.2012 12:03:46)

ja sam bila sinoć na jednoj i sve mi je to jako lijepo ali turbo preskupo. pa me zanima dali to vrijedi te novce koje oni traže. za jedan multipraktik 5000 kn ja mislim da je previše. amda me madraci i sve za krevet zaintrigiralo

bomboncic02 -> RE: prezentacije (28.10.2012 12:52:50)

Ja sam jako škrta.10 puta pretražim po internetu nešto što moram kupit prije nego se odlučim na kupovinu.
I to traje po nekoliko dana ili tjedana.Evo sad sam u potrazi za zimskim gumama za auto koje bi mogle biti na akciji, a da su dobre.
Mislim da se za sve moraš prvo dobro raspitati i na internetu i od poznanika pa tek onda ići u kupovinu.

Stranica: [1]