|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kiše jesenje!"
5.12.2012 20:40:42   
BUMBI
Vidim i vama dobro dođe njegovo popodnevno spavanjeuser posted image user posted image
Znači skoro mi R ostao bez čizmiceuser posted image
Znma draga kako ti je,ja sam si samo trenerke kupovala,njih ću sigurno moći i poslije nositi.A što se tiče drugih stvarčica,znam ja da češ ti već nešta pronaći što se može i kasnije iskoristitiuser posted image
Joj,ja moram otići kupiti jedne čizme što sam si našla,iako ih nemogu baš na trenerke nositi,ali nema veze,obući ću ja koji put i tajiceuser posted image
Misliš da sam se naviknulauser posted image user posted image ...nisam draga, ni neće vjeruj mi.nemogu dočekati da ih ponovo stavim,a kad se sjetim da sam sad mogla imati neke lude božićneuser posted image
Znači znači zadovoljna si s time soak off,superuser posted image user posted image
E,de da te pitam, u čemu si ti R iznjela iz bolnice?Ja sam i D i sad planiram u onoj košari od kolica,ali vidim da kažu da u bolnici inzistiraju da moraš u ASuser posted image
Danery vidjela slikicu,super jeuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 426
5.12.2012 20:49:28   
cuba
Ah, mislim da ću se i ja bazirati na trenerke. Eventualno tajice i tunike, to je rastezljivouser posted image
E, mogla bi i neke dobre tenisice uzetiuser posted image A moram i u frizerauser posted image Mm će me objesiti na vrh bora umjesto božićne zvjezde kad mi vidi popisuser posted image user posted image

Ma kupi čizme, njih ćeš i dogodine moći nositiuser posted image
Joj, vjerujem ti za noktiće. Ovako ih sredim i mjesec dana sam mirna. Svaki dan su uredni, nalakirani, ma divotauser posted image Ništa, imat ćeš lude Uskršnjeuser posted image

Ja sam ti R iznijela u AS iz bolnice. Nije kod nas (bar prije 3god) postojalo pravilo u čemu se bebe moraju iznijeti iz bolnice ali smo svakako išli kući autom pa mi je bilo najsigurnije u AS. A košaru ti ja nisam imala jer smo mi kupili kolica 2u1 a ne 3u1. A ti si mislila u košari jel? Pa nema veze i ako ga u AS samo do kuće dovedeš pa ga kući drži u košari ako ti je tako zgodnije.

Ajme jedva čekam večerašnju epizodu Sulejamana, sinoć je baš napeto završilouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 427
5.12.2012 20:57:09   
BUMBI
Znači mogla bi ti još na kraju završiti na boruuser posted image user posted image
ma mi uvijek imamo nešta šta bi mogle kupitiuser posted image
Joj,meni moji stalno pucaju,užas jedan....
Ma da,ja imam 3u1 kolica i iznjet ću ga sigurno u košari(nije ni bolnica na kraju svijeta)
A dobra si,ja sinoć nisam gledala.Moram onda danas pogledatiuser posted image
A čizme ću sigurno kupiti,samo neznam kada.Dok se ja sjetim,prodat će moj broj i bojuuser posted image
A vidjela sam da su ih i snizili,dobro da nisam prije kupilauser posted image
A ja neki dan dobila kaznu za parking,ja mislila da se ne plaća,kad ono ipak se plaćauser posted image .Pa mm nije baš bio oduševljen,a moram i još neku kaznu platiti do kraja godine,dobila još u 5 mjesecu,pa su mi dozvolili da platim u 2 rate i sad došao red na drugu ratuuser posted image ...ajme,netko će misliti da sma kriminalac,ali nisam to sam samo malo brže vozila nego se smijeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 428
5.12.2012 21:05:39   
cuba
Ahahahaha, šoferu mojuser posted image user posted image user posted image Biće voziš ko muško, noga na gasu i ajmouser posted image user posted image Al zato ja draga uopće ne vozimuser posted image U novo auto još nisam sjela za volan, tj samo sam ga jednom parkirala. Imam neki strah i neda mi se a znam da će mi itekako trebati kad mm ode na brod za mjesec dana. Neću sigurno po hladnoći voditi i odvoditi R iz vrtića svaki dan, niti ću tegliti vrećice iz dućana zadnja 2mj trudnoće. Moram se nekako natjerati i početi voziti. Vozačka mi samo skuplja prašinuuser posted image

A zato je meni dobar ovaj soak off, nema mi šta puknutiuser posted image To ti je sloj gela, lak pa sloj učvrščivača. Ne turpija se tvoj nokat niti brusi i nokti su ful zdravi a samo 100kn dođeuser posted image

Sulejmana gledaj obaveznouser posted image
Uh, osušile mi se ove 2 mašine robe, sutra me opet čeka peglanje. Al onda sam valjda mirna sa pranjem i peglanjem barem 3 dana. Valjda user posted image Osim ako mi R ne nastavi brisati slinu rukavomuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 429
5.12.2012 21:11:24   
BUMBI
A šta češ,kud su se baš našli tamo di sam ja išlauser posted image
Pa zašto ne voziš?ja se nemogu zamislit bez auta i da ne vozim.jedino me pati dali se moram sad vezati dok sam trudna ili ne?iako nisam ni inače od onih što se vežuuser posted image
D je isto takav,nigdje nebi išao pješke,samo s autom(neznma na koga je)user posted image
Joj,opet ti o vešu.ja danas prala samo sjedalice,a sutra me čeka jedna ,ako ne i 2 mašine,a da ne pričam o peglanjuuser posted image .Šta će tek biti kad nas bude 4,mašina će stalno biti u pokretuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 430
5.12.2012 21:20:17   
BUMBI
Draga idem ti ja polako...moram se još otuširati i idem u krevet...LN i puseuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 431
5.12.2012 21:26:11   
cuba
Sorry, nestala sam, R mi je ugasio laptopuser posted image
Ajde lijepo se odmori i naspavaj, Ln :-*

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 432
6.12.2012 9:21:34   
anaxx
dobro vam ovo slatko jutro.... čokolade u potocima teku jutros...
moji dečki prvo svoju čizmicu doma poharali, a onda su tete u vrtiću napravile pravo iznenađenje, baš su si dale truda i napravile prekrasne slatko-slane paketiće za svako dijete i još malo pomješale papučice (namjerno) pa smo morali tražiti koje su naše... sve u svemu jako veselo jutro!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 433
6.12.2012 12:43:32   
danery
ojla,ima koga?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 434
10.12.2012 13:41:24   
Ruža
Ajme meni pa birtija nam propada.user posted image user posted image user posted image
Što je ovo? Pa ovdje se nekada punilo po 20. stranica.
Gdje ste nam mamice, trudnice? user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 435
10.12.2012 13:44:49   
danery
ojla super chick,tebe nisam ajme dugo srela na rr user posted image
pa da,birc prazan,smrzao se curama izgleda i net i prijenos i prijevoz i sve user posted image
evo ja skuhala vruću user posted image user posted image ,pa se posluži user posted image

šta ima,kako đurac?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 436
10.12.2012 14:36:30   
anne
Evo mene u obilasku...

Jednog irca molim.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 437
10.12.2012 14:40:06   
BUMBI
Ajme sta je ovo danas,svratile i Ruza i Anneuser posted image
Evo i mene malo,nisam dugo bilauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 438
10.12.2012 18:18:27   
danery
opet nigdje nikoga? ajme kakve mi to smjene radimo user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 439
10.12.2012 20:14:52   
Ruža
Juhuuuu!user posted image user posted image user posted image
Prekasno za kofi, ali nešto žešće može. :-D
Trudnice kako ste mi? Bumbi ti još sitno brojiš?
Kako kikići?

Samo luda mama...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 440
10.12.2012 20:18:45   
Ruža

IZVORNA PORUKA: danery

ojla super chick,tebe nisam ajme dugo srela na rr user posted image
pa da,birc prazan,smrzao se curama izgleda i net i prijenos i prijevoz i sve user posted image
evo ja skuhala vruću user posted image user posted image ,pa se posluži user posted image

šta ima,kako đurac?

Hej draga!user posted image
Ma škicam ja svakodnevno, ali nemam baš cajta komentirati, posao, kuća, vrtić, drugi posao i tako u krug.
Đurac veliki dečko, ali i dalje jurilica user posted image user posted image user posted image .
Ajme nisam uopće u toku user posted image .
Kako tvoja Cuvka?

Samo luda mama...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 441
10.12.2012 20:26:52   
danery
hehe,eto nas opet,pokušaj br.2 user posted image user posted image
joj,mene našla za žestu....ovaj moj komp samo kavice natače user posted image na točkićima je,znaš,pa ne smije ništa opasnije dilati,da ne ostane bez vozačke user posted image

joj,moja cuvka......mala je zmaj poletaj user posted image stvarno-pozločestila se do ibera,počela se dernjat i šefovat svima po kući.....bogu hvala mi smo inače dosta glasni,jel user posted image pa si dijete to shvatilo kao normalan razgovor user posted image ....džaba što se ja kontroliram kad se baba i deda i ostali naderavaju i časte uzduž i poprijeko user posted image

priprijetim ja šibicom u krajnjoj nuždi,al makaršta-njoj to sve ravna bosna user posted image
odmah se sjetim male što sam u vrtiću imala i pomislim si ama što sam tako zločesta da sam takvu tvrdoglavicu dobila user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 442
11.12.2012 15:33:18   
cuba
Kofi tajmuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 443
11.12.2012 15:33:49   
BUMBI
Tu samuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 444
11.12.2012 15:37:57   
cuba
Eto i onda nam kažu da nikoga u bircu nema a nas par tu inventaruser posted image
Šta radiš draga, jel ti D kući ili?
Meni R spava, kuću sam cijelu sredila prije puta pa sad odmaram. U 17h idem na pramenove. Moram spakirati Roka pa ćemo ga predvečer odvesti kod mojih jer ujutro krećemo u 6h, avion nam je u 7.30h. Mi ćemo se navečer spakirati. A nemam puno, rekla sam mm da ću sa ruksakom ići a da ću se u Barceloni nakupovati robeuser posted image user posted image  Oni imaju najveći Mango u Europiuser posted image user posted image user posted image

Jutros sam bila na depilaciji i dobila sam Božićni poklon bon za Soak off noktiće od vlasnice salonauser posted image user posted image  Baš lipo od njihuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 445
11.12.2012 15:43:16   
BUMBI
Hej dragauser posted image
D otišao s mojom mamom u Konzum,neke kolačićce će praviti,a meni će još malo doći prijateljiceuser posted image
Super za depilaciju,a još bolje za poklonuser posted image user posted image user posted image stvarno lijepo od njih.
Joj,znači ujutro idete već,superuser posted image user posted image Uživajte i naravno lijep šoping obaviuser posted image user posted image
Gdje nam je sad Mayathebee?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 446
11.12.2012 15:51:24   
cuba
Da, da sad nikoga u bircu, plaše nas se user posted image
Ajde super stiže ti društvouser posted image user posted image  Nego, koliko ćeš sada morati nositi gips? Kada ti je idući pregled?
Da, da ujutro krećemo. Čekali smo da nam Rokić potpuno ozdravi pa da u miru možemo otići na putovanje. Mama mi je do kraja ovog tjedna na godišnjem pa nam se sve lipo poklopilouser posted image
Idući tjedan ćemo nas troje negdje otići. Još ne znamo destinacijuuser posted image  A znaš da smo zujaliceuser posted image

Jutros je R sa vrtićem išao u Kazalište lutaka, to je prvi put da sa vrtićem ide i rekla je teta da je bio odličanuser posted image  Dobili su danas i Božićne pokloneuser posted image user posted image  U njegovom paketu je bio veliki auto i društvena igra -Prometni stručnjak- eto kao da su Roka pitali što bi htiouser posted image

Ajme jedva čekam shopingiratiuser posted image  Mislim da ću svih 5 dana provesti u Mangauser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 447
11.12.2012 15:56:17   
BUMBI
Za tjedan dana idem na kontrolu ili ev. skidanje u što sumnjam.
Aaaa,super za R što je bio dobar i što mu se svidjelouser posted image user posted image user posted image ,a i super za poklon.
D je jučer s vrtićem išao u Božični tramvaj,isto je bio oduševljenuser posted image user posted image user posted image
Draga nemogu više sjediti,L se strašno gura pod rebra,baš m eboli,pa s eidem izvaliti još malo dok mi cure ne dođu..
Uživajte,pa s ečujem kad se vratiteuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 448
11.12.2012 16:02:32   
cuba
Ako budem imala neta, javim se ja svakakouser posted image
Lipo mi odmaraj, poljubi D pa se čujemouser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 449
11.12.2012 18:53:32   
pepeljuga
Bumbi kakav gips imasuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!