anaxx -> RE: CB:"Kiše jesenje!" (7.1.2013 11:12:30)
|
Evo me, komp mi ne "hvata" od prve kad kliknem "odgovor", pa mi treba malo duže da se javim... Mi smo dobro, krenuli smo ponovo po starom svaki na svoju stranu, posao, jaslice, vrtić, nakon pauze Božić-Nova godina.... pripremamo se za školu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image] ... mama se teško na to priprema (psihički). Luka bi još malo bio na sigurnom i toplom... pametan dečko! Drugi porod...hm, ne želim te plašiti, ali meni nije bio lakši iako su me svi uvjeravali u to, pa sam tako i ja mislila i kad sam došla u rodilište i kad su me pitali imam li kakvih želja rekla sam da ne , ništa posebno... danas bi postupila drugačije i tražila epi. ALI svaka je žena drugačija i možda će tebi stvarno biti puno lakši... kako govore. Moj prvi porod je bilo dugačak i iscrpljujuć i već su doktori razmišljali o carskom jer ja se otvorim do nekih 5-6 cm i tu stanem, uhvati me neki grč, možda i psihički i ni makac dalje, tako sam i u prvom i u drugo došla do tih 5 cm i na tome ostanem i ne otvaram se dalje satima, a bolovi užasni.. drugi porod je bio kopija prvog... I prvi i drugi put su mi sami dr. preporučili epid. i onda se otvorim u pola sata bez problema i rodim i sve ok. Da sam bila pametna (kao danas:) drugi put bi odmah uzela epid. i skratila muke svima.... Osim toga moji dečki se do zadnjeg tjedna nisu okrenuli na glavicu tako da su oba puta bebice bile jako visoko i nisu dovoljno pritiskale da se ja brže i lakše otvorim.
|
|
|
|