BUMBI
|
Da,da znam si rekla da si prošle godien bila zadovoljna s tortom. Ajme,draga pa ti si ko i ja,kao nemaš baš puno,ali opet imaš mi mislimo ne moramo krevetić i kolica kupovati(to je kao skuplje) pa nemama puno. A ti i robicu moraš kupovati,a tebi se baš razlikuje,pa moraš...ja sam i sad kupila,i ipak sam imala od D,a i nećaka,ali samo ove male vel,jer i nama će nako npar mjeseci proljeće, pa ljeto,a s D mi išla zima. Moj spisak je polako pri kraju.Moram pelene uzeti vel 2,novi jastuk za krevetić i jastućnice i one stvari iz ljekarne. Za sebe moram uzeti spavaćicu jednu da imam u čemu ići roditi ,a piđame sam si nedavno kupila,one jednokratne gaćice(njih s D nisam korisitila),a vidim da ih je dosta korisitilo,uloške,grudnjake za dojenje(mislila sam 2 uzeti,mislim da mi je to dosta),a ne nađem gdej su mi oni što sam s D imala,nemogu ih naći A taj mobil mi ne spominji.Sad u čet će biti u Mulleru na akciji neki odličan Fisher price,snižen s 299 na 239,a u One 2playu košta 550 kn,neisam mogla vjerovati kad sam vidjela ..Ima svašta,razne melodije,može i onako projekciju na zidu ostavljati,piše i da daljinski čak ima,milina ..e sad,moram još mamu nagovoriti da ona kupi,kad se nitko još ne nudi jel mi treba šta.Svi će kad rodim pitati