anamarijapupek -> RE: Čemu brak (5.11.2012 14:01:27)
|
Ja sam htjela biti u braku i nakon što smo se vjenčali, kada bi me pitali ljudi dal se što promijenilo, rekla bi im da imam osjećaj da smo na drugačiji način povezani. Ne ZAVEZANI nego POVEZANI [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] U svakom odnosu će biti boljih i lošijih dana, međutim poštujem ljude koji kroz život donesu odluke koje su drugačije od mojih. Npr. Holly (političarka), kaže da je sebična i da ne želi djecu tj. da dijete pati pored nje, ne želi brak. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ali da ju se pita, sigurno u tih ohoho godina koliko je sa svojim partnerom je doživjela ono što dožive ljudi koji jesu u braku (civilnom ili crkvenom). Ono što ne bi htjela je da mi se kroz godine i godine dogodi da nestane sexualnosti, želje, ljubavi, itd. Ali za to se treba truditi. U ovih godinu dana braka nije prošao dan a da se nismo MM i ja zagrlili ili poljubili (osim kad smo u svađi [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] ). Ali i to kratko traje, par sati durenja i gotovo. I on, kao i ja, ima mane. Ali za njih sam znala i prije. Iskreno mislim da ljudi koji su u braku ipak malo teže donesu odluku o razlazu od onih koji su u vezi ili izvanbračnoj zajednici. Možda krivo mislim, ali eto.....
|
|
|
|