maminangel -> RE: nocno buđenje dvogodišnjeg djeteta (24.11.2012 14:34:47)
|
Mislim da je to od djeteta do djeteta,moj indijanac ima 2 god i on je stvarno velika spavalica koju mi uvijek moramo buditi,po danu spava kad je u vrtiću od kad legne pa do kad ga ne probude,vikendom puna tri sata,a noć mi prespava od 8 do 7 ujutro..Pišem ovo jer imam još jedno djete curicu koja ima 6 godina i sve sam to nespavanje prošla snjom i bilo je užasno..Već sam pisala po forumima o tom nespavanju ali ću ponoviti,možda nekom to zvuči grozno ali meni je pomoglo,naime malom sam sa 6 mj.starosti ukinula noćno cicanje i svaki put kad bi zaplakao ja bi mu dala dudu(blažena bila ),to je bio 4 noći teror,a petu noć je prespavao u komadu i nikad poslije se nije budio,a sa dnevnim spavanjem sam isto tako svaki dan ga u isto vrijeme stavljala spavati i malim ignoriranjem plakanja je moj indijanac naučio sam se uspavati..Znam da je teško ih slušati kako plaču,ali kad se samo sjetim cjelonoćnih nacicavanja,nespavanja,nosanja po rukama i totalne iscrpljenosti jer sam morala i raditi,mislim da se dugoročno itekako isplati malo zažmiriti na suzice..Govori mama dvoje djece koja je prošla i jedno i drugo,a sad čekamo treću bebicu i opet kažem tko zna šta nas čeka...
|
|
|
|