|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Oprema za bebe i djecu preko interneta
23.11.2012 17:36:35   
Ruža
Cure zanima me kupujete li za svoje mališane opremu preko interneta? I što najčešće kupujete ili bi kupile na taj način?
Radim neko istraživanje za posao, a osobno sam kupovala Frodo cipelice preko neta za svog Đurca.

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Oprema za bebe i djecu preko interneta
23.11.2012 18:45:50   
Sunshine28
ja kupujem odjecu preko interneta od tvrtke u koju imam povjerenje, 90 posto sve odjece od moje Em je kupljeno preko interneta...drugo se nisam usudila jer nisam sigurna u kakvocu materijala, ali pronađem što mi se sviđa na netu pa onda samo odem u trgovinu vidjeti u živo jer mi odgovara i ako odgovara kupim...npr. lezaljku sam joj nasla preko neta ali nisam bila siguran koliko je stabilna pa sam otisla isprobati u trgovinu i kupila ju tamo...

I + G = E & L

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
23.11.2012 19:28:46   
seraphyme
a ne znam...... odjeću i obuću nikako ne bih jer ne mogu tako procijeniti veličinu i kvalitetu što se tiče opreme, zašto ne?

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 3
23.11.2012 21:12:25   
cuba
Nisam nikada odjeću i obuću jer je teško pogoditi veličinu. Tj navedena veličina može biti dobra za malo jače dijete a moj R bi možda u tom istom "plivao". Isto i za obuću. Ovu zimu sam mu kupila dva para tenisica, cipele i dobio jučer čizmice za kišu. Dvoje br 24 a dvoje br 25. Znači opet dok ne proba model ne mogu biti sigurna.

A od veće opreme jedino ako i uživo vidim proizvod pa bude povoljniji preko interneta.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 4
23.11.2012 21:25:02   
mariola
Nisam nikad ništa.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
23.11.2012 21:32:28   
BUMBI
Znala sam samo robicu koji put kad je bio beba iz kataloga

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 6
4.12.2012 13:45:18   
Nurse20
znam da ovaj post nije na ovu temu al se nadam da ćete imat razumijevanja!

hmmm ovo predbožićno vrijeme je nekako vrijeme pomaganja, darivanje, stoga Vas sve molim za pomoć!

drage moji imam jednu curu trudna je, treba rodit u krajem drugog mjeseca i lošijeg je socijalnog statusa i ja joj već duže vrijeme pomažem...

znam da će sad padat komentari tipa kaj joj je to trebalo i bla bla bla al eto šta je tu je pustimo osuđivanje već ako tko ima za poklonit robicu za dečkića puno bi joj to značilo!

ostalu opremu smo nekako prikupili nešto su kupili, nešto dobili od dobrih ljudi potrebna ima je još samo robica pa ako tko želi pomoći nek se javi!

ja bi mogla podić robicu u Gradu ZG i Krapinsko-zagorskoj županiji jer smo inače iz Zagorja, udaljenija mjesta i meni predstavljaju financijski problem pa ako neko na tom području ima nešto nek se javi jer priznajte pomagati je lijepo! user posted image

HVALA SVIMA!! user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 7
14.1.2013 16:03:20   
pticica
http://www.pik.ba/artikal/5233349/djecija-kuhinja-danija/

(Odgovor članu Nurse20)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!