pcelamaja -> RE: Pomoć (9.4.2013 0:13:01)
|
Pozdrav, Posto sam nova ode i nabasala sam jedino na ovaj aktivni forum imam pitanjce dva, pa ako mi ko moze odgovorit ak je ima slican slucaj. Nakon par dana srece sta sam saznala da sam prvi put trudna danas sam imala spontani [sm=smiley19.gif] (biokemijska pretpostavljam) uglavnom bio je smeđi iscjedak prije par dana, mirovala san pila utrogestan (terapija ginekologice) i nakon 3 dana, poceo me bolit desni jajnik i prokrvarila (jucer) i na hitnu ultrazvuk, beta, na ultrazvuku nista, beta pokazala 5 tjedan trudnoce i reka ginekolog na hitnoj da sutra napravim betu i beta danas pokazala duplo manje i sad slijedi ono sto me muci, ja san danas ujutro krvarila ka prvi dan menstruacije i sad nista, vidi se jedino na wc papiru, a koliko vidim zene su imale obilne menstruacije i bolove, ja nista, jel to normalno? i danas mi moja ginekologica nije nista rekla dal triba ista cistit, doduse jucer doktor na hitnoj nije nista vidia pa jel moguce da je oslo samo jer nisam imala nikakvih bolova i dal da vadim kakav nalaz da vidim jel sve u redu?
|
|
|
|