cuba -> RE: CB Vruća čokolada (8.2.2013 20:35:18)
|
A seka ima fax po cijeli dan preko tjedna, čak i subotom pa je uopće ne viđam od 10mj tj jako rijetko. Ovaj mjesec su im ispitni rokovi pa nema predavanja tako da sam je odmah uposlila da dođe čuvati nećaka[sm=smiley36.gif] Ma prekjučer me tako bolila glava, navečer sam Lupocet 500 popila, nisam više izdržala bol...a pred jutro me uhvatio užasan grč u desnoj nozi, toliko sam se isplakala i izvikala, R se prepao jadan[sm=smiley13.gif] Pa mi dobro dođe da nisam po noći baš sama...zato se mm i vraća ranije kući. Sad se tankam magnezijem ko luda[sm=smiley36.gif] Bumbi, super za prijenosni dvd[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] To je super stvar, imamo ga i mi, zakon za u auto, na putovanjima ma i za po kući[sm=smiley36.gif] Joj, jadničak, kako se ispatio sa tim kašljem, baš mi ga je žao[sm=smiley13.gif] Gdje ste sa L kad ste na hitnu išli? Jel i on bio s vama ili? Jesi se odlučila za prvu šetnju sa bracom? Naletušice kako je bejb oko sada, jel konjuktivitis prošao? Nego, jel mi se učinilo ili sam dobro pročitala da na jesen krećete u akciju [sm=love.gif]
|
|
|
|