RE: CB Vruća čokolada (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (16.2.2013 21:00:35)

Evo D upravo zaspao,a L se probudio[sm=smiley36.gif],pa sam ga presvukla i sad jede i spava[sm=smiley36.gif].Nije mi bas po danu spavao.
Sekica dolazi na spavanje ili?
Jutros sam nestala brzo,bila uzbuna[sm=smiley36.gif]
Htjela sam ti reci da sam ja pila Mg direct(u vrecicama malim),to mi gin rekla,kaze da su te najbolje.Prvo sam pila 2 na dan do ja mislim 37 ili 38 tjedna,pa onda po jednu.
Jeste se nauzivali jutros vani?

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (16.2.2013 21:08:18)

I mislila sam da je L dosadilo ležanje pa da si zato nestala[sm=smiley36.gif]
Ah i mene to čeka za 2 mj. Jedan će uvijek biti budan[sm=smiley36.gif] Sad još uživam dok sam 2u1 ahaha.
Da, sekica stiže[sm=smiley1.gif] Baš mi je drago što sad nema faxa do kraja mjeseca zbog ispita pa može biti kod mene navečer da nisam sama. Još kad me ti grčevi uhvate[sm=smiley13.gif]
A kupit ću u ponedjeljak u ljekarni taj magnezij jer mi očito ovo što pijem nije dovoljno.
R se nauživao, 2h smo bili na suncu[sm=smiley1.gif] Samo nisam ja više za brzo hodanje dok on vozi biciklu[sm=smiley36.gif] Možda još jedan-dva puta a onda će čekati tatu da dođe s broda pa nek on ide za njim, ja ću na kavi sjediti[sm=smiley36.gif]
Sutra smo kod mojih cijeli dan, došli su mi rođaci[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tako da ne kuham[sm=smiley36.gif] I još je mama krempite pravila, već sam joj zakinula 2 večeras[sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (16.2.2013 21:16:49)

Da,da uzivaj jos dok mozes[sm=smiley1.gif]
R je uzivao,ali ti bas i nisi[sm=smiley36.gif].Ova druga opcija s tatom je puno bolja[sm=bravo.gif].
Super sto ti seka moze biti s vama[sm=bravo.gif]ovaj bi ti trebao pomoci,puno je bolji od sumecih i sta ja znam kakvih.
Danas sam poslije rucka mislila leci s oba 2 jer smo se u 6 ustali,ali naravno nista od toga,dmD zaspao u sekundi(a govorio da nije umoran i da nebi spavao[sm=smiley36.gif]),a L nema sanse da zaspe i onda ni ja nisam
Super sto ste sutra cijeli dan kod tvojih[sm=bravo.gif]
Mi inace nedjeljom isto idemo kod mojih na rucak jer i D ode tamo vikendom,a danas nije jer imaku goste,mama jucer imala rodjendan,a ni nebi jos s L isla nigdje bar jos koji dan

cuba -> RE: CB Vruća čokolada (16.2.2013 21:24:46)

Evo sam stavila R na spavanje[sm=smiley1.gif] Još se ja moram otuširati ali to ću poslije, kad Jela dođe.
E draga, sad će me mm nazvati pa ti idem pomalo...tipkamo se ujutro na kavici prije nego odemo kod mojih ako budeš na rr[sm=smiley1.gif]
Ln ti želim, ljubi svoje male frajere[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (16.2.2013 21:28:38)

Ajde draga uzivaj i ln.
Idem i ja u krevet,jedva gledam
Pisemo se ujutro

danery -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 8:29:28)

cuba,aj na kofi [sm=smiley1.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 13:01:39)

ima li sad koga [sm=zmeden.gif]

pepeljuga -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 13:57:22)

Ojla,jesi još tu?

anaxx -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 14:06:46)

Ej pepe, kako si, kako tvoja mrvica i naravno kako su dečki? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 15:59:41)

Hej,ima li koga?

danery -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:10:59)

ola,b [sm=smiley1.gif] šta ima?gdje su dečki?mi tek ušle u kuću,skuhala nam hrenovke pa glocamo,kasnije će mm ofažunjati kćer (al on to ne zna [sm=smiley36.gif])

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:22:00)

Kak znaš da sam tu?[sm=smiley36.gif]
To sam se bila popoden javila,ali nikoga nije bilo.
Da,da spavaju oba dvojica i to još od prije 8[sm=smiley1.gif]
Gdje ste vi dosada bile?
Vidim lijepo iznenađenje pripremaš tm?[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:25:24)

[sm=smiley36.gif] nego šta,pa on voli iznenađenja [sm=jezicek.gif] još kad mu kažem sam si napravi večeru....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
bile malo kod prijateljice,ostala je sama doma,muž otišao na brod,pa da se malo podružimo sa njom i curama....

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:28:25)

Bome danas ima dosta iznenađenja[sm=smiley36.gif]
Znači uživale ste danas,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja bila popodne D voditi na šišanje,sav je već bio zarastao[sm=smiley36.gif].Sutra popodne ga vodim s priajteljem iz vrtića u igraonicu,a ja ću malo po trgovinama[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:32:58)

opa,ti u lajs planiraš kidnuti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] neka,treba malo [sm=smiley1.gif]
ovaj moj ko navijen klepeće s nekim dečkima,došli vidjet kolekciju kaciga,a on ko piljarica na pijaci:NAVAL' NARODE,PRVOKLASNA ROBAAAAAA [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:35:28)

Joj,moram...nemogu ti ni opisati koliko mi to fali[sm=smiley36.gif]
A dobar je,a gdje on drži te svoje kolekcije?

danery -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:38:24)

ma u podrumu,tamo si je napravio bunkerčić [sm=smiley36.gif] samo mu fali stražarska kućica,a ne bi se čudila da jedan dan dofura kakvu i spili ju na visinu za ćuku [sm=smiley36.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:42:23)

Aaa,znači u podrumu su njegove odaje[sm=smiley36.gif]
Jel imaš i ti tamo pristup ili je to samo njegovo?[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:46:39)

ah,pa izvedem povremeno kakav blitz desan na vreću s krumpirom ili tegle kiseliša [sm=smiley36.gif] natrpam punu kacigu krumpira,luka i inih drndi,i povlačenje [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:49:46)

Ajme jesi luda[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ja tu švrljam po netu za autosjedalice?prvo je danas mm pokušao montirati u auto i naravno nije uspio,kaže nemože se[sm=smiley36.gif] i onda na kraju kaže da je to as namjenjena za prednje sjedalo[sm=zmeden.gif],neznam samo odakle mu to.Morat ću ja to uzeti u svoje ruke[sm=smiley36.gif]
Jel znaš možda jel na Maxi cosi kolica može i neka druga AS osim njihove?

danery -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:52:30)

hahahhahahhaaa[sm=jezicek.gif] muški i montaža.....sad kad za koji dan nađeš sjedalicu duck tapeom priflasterisanu za krov [sm=smiley36.gif] ima bebać da se vozi ko onaj djed đuro iz smogovaca [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
mislim da na m.c.ne ide nikoja druga....one verzije plebani,peg perego i slične mislim da bi se i poklopile,ali nekako mi maxi [sm=zmeden.gif]

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:55:36)

Svašt je moguće[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ma i ja mislim,sad sam baš gledala.koliko sam skužila mogu samo maxi cosi as na druga kolica(ustvari znam da mogu sigurno na ABC),ali nema veze.Vozit ću malo jedna kolica(maxi cosi od šogi),pa malo moja neonato(jer imam tu AS)

danery -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:57:11)

uff,odoh JA okupat dijete,ovaj laje li laje [sm=hudicek1.gif] dođe mi da ga spucam nečim [sm=smiley36.gif]

seraphyme -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 20:59:01)

jel bumbi, a što u AS? nemaš košaru?

BUMBI -> RE: CB Vruća čokolada (18.2.2013 21:01:18)

Ajde uživaj[sm=smiley1.gif]
hej seraphyme evo i tebe u birc[sm=bravo.gif]..vidim imaš i tickerić,super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ma u košari je još i mislim ga voziti na kolicima u njoj još,nego za auto je mm htio staviti,kaže sigurnije je,pa zato

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>