BUMBI
|
Znači kod vas je onda tako lijepo vrijeme.Ja neznam kad ću veš sušiti vani Ajme,koji šoping si obavila,super ...Kod nas je Prenatal jako kratko radio i to još prije 5 godina,bilo je sve preskupo Joj,ja jedva čekam da malo odem po trgovinama.Mogla bi u petak,jer idem do Dm-a u Potranovu podići slike,a tamo mi je i Zara,H&M,C&A i ..... Kod nas u benettonu nema robice za tako male bebe,a ni ručnika,tj ni nemamo posebno bentton za djecu Ma joj,nadam se d aće vam to proći puno bolje.Kaže on meni da jako voli bracu,čak više i od mene ,ali opet,nemam pojma šta da radim,a ti mi nisi neka danas od savjeta A što se tiče papanja vidjet ćemo šta ćemo,malo jedno malo drugo izgleda.A pedica vjerovatno neće htjeti ni čuti za dohranu,tako je za D poludila kad sam rekla da mu dajem i dohranu.On je isto bio takav,bilo mu malo,pa sam morala dati dohranu. Na kraju joj nisam ni govorila šta jede i kad smo prešli na kravlje mlijeko za nju je još jeo Hipp i sve bilo ok... Jučer nakon tog silog cicanja,ja se idem izdojiti kad ono jedva 60 ml iz oba dvije cice ,ni ne stigne nadoći mlijeko kad je stalno tražio... Jel kuhaš danas? Super što ti je popis pri kraju ..još onda moraš one sitnice u Dm-u kupiti ili?