|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB Vruća čokolada
5.2.2013 10:40:21   
danery
mah,ja nemam,mene sliša,a i bejb komanduje pomalo user posted image
frajer je sav bitan u dvorištu,šerifuje na veliko,a čim otvoriš kapiju,aurliiii i gas u kuću,neće u šetnju user posted image
jel i vama onaj brkati poštar dođe?ja se svaki put pitam jel taj u životu oprao zube,svaki put mi dođe user posted image kad mi počne pod nos puhati user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 201
5.2.2013 10:47:41   
BUMBI
Aaa,dobar ti je postar,tm se ne mora brinuti.user posted image
Nije taj nas,neku mladi je kod nas,iako ga ja rijetko i sretnem jer nam postu ostavi u lokalu.
Idem,L nebi vise lezao

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 202
5.2.2013 10:58:35   
anne
danery bokić. Uživaj s poštarom.user posted image

Jesu Bumbi u vrtiću su. Ali mislim da sam ih trebala ostaviti.Petri mi još kašlje. Ipak ćemomorati doktoru.
Kak tvoja družina?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 203
5.2.2013 15:27:01   
cuba
Hej draga, imaš vremena za kavicuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 204
5.2.2013 15:34:29   
BUMBI
Imam dok se L ne probudiuser posted image .D otisao kod mojih odmah poslije vrtica.
Jucer sam prvi put isla sama s njima autom kod mojih i super proslo.Mm se sav uspanicio,sta cu ako pocne plakati,a on uzivao u voznjiuser posted image
Vidjela sam da ti je od kume tata umro,zao mi jeuser posted image Nemoj ici na sprovod,kazu da ni nije bas dobro da trudnice idu.Meni je isto tako bilo u nedavno,ali na kraju ipak nisam otisla.Razumjet ce te ona sigurno

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 205
5.2.2013 15:41:48   
cuba
I ja imam samo malo vremena dok se R ne probudi. Mora ručati pa idemo kod mojih oko 17h.
Ooo pa vi ste znači krenuli i u šetnje user posted image user posted image za prvu vožnju autom i što si sama išla sa njima. Znači voli se frajer voziti, superuser posted image
Ma da, jučer je umro tata od kumeuser posted image user posted image Ali bolje, jadan se toliko ispatio, sada će napokon počivati u miru. A još se mislim hoću ići ili ne. Sahrana je u 12.45h a ja idem po R u vrtić u 13h i nema mi tko otići po njega. A i zbog trudnoće se mislim, kuma mi je sama rekla da ne dolazim...nisam ni sama pametna..

Pitala si za kupovinu, ljetnu haljinicu sam u Bershke kupila, ma to su vjerojatno stavili prošlogodišnju kolekciju jer tek proljetna stiže u dućane. Majicu sam uzela u Orseya, isto ljetna. A tenisice u Hervisa, Kappa. Jedva sam našla neke koje su mi se baš na prvi pogled svidjele i da su mi ful udobneuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 206
5.2.2013 15:49:50   
BUMBI
I ja u 16i45 moram biti na pregledu.Vidim da si se sokirala sto sam rekla da nosim leceuser posted image
Super za soping.Ti se uvijek mucis s tenisicamauser posted image ,bitno da si ih nasla.U Orsayu ja nisam bila jako,tj.nije mi ni usput,u A.mallu je,a tamo bas i ne idem cesto,a kad odem ne ofrm nikad u Orsay,neznam zasto.
E,kupila sam jucer Mustelu onu s kuponom.Danas se njom kupamo,pa ti javim dojmoveuser posted image Ako mi se svidi sigurno cu ici i po mlijeko za tijelo,poznavajuci sebeuser posted image ,a imam od Penatena sve.Nek D koristi.
E,i trazila sam mu Mulleru onu knjizicu s kuponima i dobila juuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 207
5.2.2013 16:01:23   
cuba
Evo mi se R probudio. Presvukla sam ga i već je za stolom, jede ručakuser posted image Još mi je iz kreveta vikao mama jesi skuvala?user posted image
Super za Mustelu i kuponeuser posted image user posted image Ajde onda ću iz prve ruke čuti dojmove jel zbilja tako dobra. Mislila sam je uzeti kad budem u dm-a obavljala cijeli taj shoping za bebicu.
Ma da, ne znam zašto mi je problem kupiti tenisiceuser posted image Al dobro, ovu jesen sam kupila tanke Pumice, imam baš kožne Replay i sad ove. Neću kupovati nove tako skoro pa sam mirnauser posted image
U subotu idem na večeru, okupit ćemo se mi iz razreda iz srednje školeuser posted image user posted image Baš jedva čekam, nisam neke vidjela jako dugo a nisam ni bila na 10god mature jer mi je R tada imao 3mj i dojila sam pa mi je bilo nezgodno.

Joj koliko sam robice kupila za bracuuser posted image S obzirom da ove veće stvari imamo sve od R onda sam baš pošteno shopingirala. Neće sve ni stići obući. A sve sada na sniženjima, evo jutros sam u Play&Toy (bivši Turbo limač) kupila 3 bodića kratkih rukava za 19knuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 208
5.2.2013 16:03:09   
BUMBI
I L se probudio,pa idem i ja.Uzivajteuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 209
5.2.2013 22:13:07   
andydea
većer user posted image
Morala sam opet zbrisati, frendica mi došla na kavicu, pa sam kasnije išla u Muller sa drugom frendicom user posted image user posted image user posted image ...e da i dobila sam onu knjižicu Bumbi...super jeuser posted image user posted image user posted image ..
Prije sam sve kupovala u Dm-u,ali tu su mi nekako primamljivi popustiuser posted image user posted image
Bumbi moji nisu oduševljeni sa makrobiotikom koju ja prakticiram,ali pokušavam da barem dva puta tjedno nešto od mog menua pojeduuser posted image ...curke vole najviše žitarice,a jedu i soju na saft i faširance od soje...jer soja je super zamjena za meso user posted image

Danery , došla moja L iz vrtića i neda skinuti šminku i kaže mi da neka sutra samo podebljam...mjauuuuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 210
7.2.2013 12:05:33   
mamino zlateko
eeej..ima koga za kavu?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 211
7.2.2013 12:10:42   
BUMBI
Evo mene,jesi jos tu?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 212
7.2.2013 12:15:21   
mamino zlateko
ma da,jos malo..t mi spava,vec bi se mogla i probuditi...kako si ti? kako l,d? mi smo malo bubani...al bude bolje

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 213
7.2.2013 12:26:32   
BUMBI
Evo bas citala da opet ima esehirijuuser posted image .To ju stalno napada,bas mi je zao.Jel to prvi put sad idete na mikciju?
Moji isto spavaju,D je kod kuce,ima laringitis.Inace smo dobro

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 214
7.2.2013 20:34:00   
BUMBI
Veceruser posted image
Ima li koga?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 215
7.2.2013 21:09:50   
anne
Taman smo se mimoišle BUMBI. user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 216
7.2.2013 21:33:19   
danery
večer,ima koga tu ili je razlaz user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 217
8.2.2013 20:01:25   
cuba
Večer ČIKASuser posted image
Ima koga za druženje??

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 218
8.2.2013 20:03:22   
danery
ola čika user posted image tebe nisam dugo srela....
šta ima?kod nas koncert-mm kupa bejb,a ona krešti iz petnih žila....
ovih dana je tvrdoglava ko mazga pod sedlom user posted image user posted image
kako ste mi vi?

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 219
8.2.2013 20:06:36   
cuba
Naletušice a baš, nikako se sresti u birtijiuser posted image
A šta to bejb rasteže granice tatine izdržljivostiuser posted image Ajme treba to i izdržati. Jel već duže tako tvrdoglava ili?
Mi smo dobro, R i teta se igraju sa autićima, dnevni boravak mi je auto stazauser posted image Na tv nećeš vjerovati upaljen dvd sa naše svadbe, malo sam se poželjela pogledati, nisam odavnouser posted image E kad smo bili mladi i zeleniuser posted image
A ovaj malac u buši se rasteže od jutra do sutrauser posted image

Čitala sam danas da te poštar pošteno naživciraouser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 220
8.2.2013 20:07:44   
BUMBI
Evo i meneuser posted image
Danery kod tebe znaci veselouser posted image
Meni L spava,a D gleda crtane.Mm danas kupio onaj prijenosni dvd za auto,ali D sad u kuci gleda.Ima ih 2,pa da kasnije nebude svadjeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 221
8.2.2013 20:16:38   
cuba
Ajme sad sam popizdilauser posted image user posted image
Zovu me iz agencije Puls i pitaju mogu li obaviti kratku anketu i ja pristanem jer sam vesela gledajući dvd i polupjevajućiuser posted image
Kad ono o izborima, gradonačelniku, gradskom vijeću i slično. A poprilično osobna pitanja tipa za koga biste glasovali, koju stranku, šta mislite o određenim osobama?? Ma daj, zoveš me na tel, broj je u imeniku, zna se čiji je i sad bi ja trebala takve informacije davati. Pas mater, samo sam joj odbrusila da ne pristajem na takvu anketu i da me ne zove višeuser posted image

Večer Bumbi, kako D, jel što bolje?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 222
8.2.2013 20:25:27   
danery
mah,poštar.....a i bejb,jbt,kakva je kad upili,pa komotno bi ju poštaru u torbu dala pa nek njega pila user posted image user posted image
inače kad me ispili,onda ja kažem ako bude zločesta,zovem poštara da ju u torbi odnese user posted image zadnjih dana je prestrašna,kmeči ajme kad joj dogori....sad se uplašila neke figure štrumfa,onog mrguda,pa kad prekardaši,pitam hoće li da ju on ljutito pogleda,odmah mir user posted image

aaaaaaaaa,ankete,mislim moraju ljudi i to raditi,al brate mili,pitanja su im user posted image

b,kako je dino,jel što bolje?

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 223
8.2.2013 20:27:10   
BUMBI
Super sto ti je seka doslauser posted image Stalno te hocu pitati kako ti vise ne dolazi,kad ona stiglauser posted image Hoce ti i sutra ostati kad budes isla na veceru?
Super sto tm dolazi ranije kuciuser posted image
D je bolje,ova 2 dana mu bilo katastrofauser posted image A onu noc kad ga je uhvatilo,umrla sam od straha,cak je i on govorio da ga gusiuser posted image .
Joj,ja mrzim te kad zovu za neke ankete ili nesta prodajuuser posted image ,jos kad zovu u ovo vrijeme,ili nedjeljom kao meneuser posted image
Danery jel gotovo kupanje?Kako je bejb i okice?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 224
8.2.2013 20:33:47   
danery
hehe,okupana je odavno,poklopala "maminek" (tako zove bočicu sa liinom user posted image ) i sad gleda fifi dok ja tu još koju šarnem....

joj mogu misliti kako si se uplašila,b,sreća pa je on veliki pa sam zna točno reći što je.....bejb zna reći,ali to je općenito tipa boli me grlo i sl....
okice su sad super,kapam joj bar 3x dnevno.....sad još malo kašljuca,ali bogu hvala ne grglja u slinama po noći kako je prije znala....
opet joj dam flix i bisolex,ne puno,ali čito da malo pogura šlajma....nema više onako puno kao što je znala imati....

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!