danery -> RE: Prvašić terorizira cijelu smijenu i vrijeđa riječima "Ubit ću te!", "Smeće jedno!".... (21.1.2013 12:09:50)
|
ja sam na badnjak bila sa malom na hitnoj i čekali smo 3 sata na red jer nije bilo sestara (tj.sve su držale jednog klinca koji se bacao,lomio po ambulanti i urlao na sav glas PUŠTAJ ME KRAVO JEDNA,UBIT ĆU TE)....kad je dijete izašlo,svi smo pozijevali jer se radilo o dječaku od kakve 4 godine,ako i toliko....nakon izlaska sa infuzije počeo je mlatiti oca šakama gdje je stigao i urlati UBIT ĆU TE....a tata onako mlako PA NEMOJ SINE [sm=smiley9.gif] [sm=smiley29.gif] onda drugi slučaj s posla,curica 5 godina,mama razbvedena,često mijenjala "prijatelje".....riiječnik djeteta baš baš explicitan....djeca su bježala od nje i tužakala da im ružno govori,za neke su riječi pitali što to znači,pa sam ju jednom pitala gdje je čula takve izraze,a mala kaže MA TO U NEKOM FILMU BILO..... pomislia sam si kakve ti dijete filmove gledaš [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] uglavnom,grozno....djecu ne možeš odvojiti od toga potpuno....uvijek se nađe neki način da čuju takvo što....a roditeljima reći da mu se dijete tako izražava-mmda....ma nije istina,iznišljate,ne bi moje dijete nikad....
|
|
|
|