Krky -> RE: I ja bih blizance :) (31.1.2013 13:19:07)
|
Ja imam recept! Dovoljna je jaka želja za tom avanturom, mogućnost se povećava ako se dupliranje već desilo u obitelji (kod neidentičnih duplića). Vjerojatnost je fifti-fifti, kasnije pritužbe se ne uvažavaju ;-) Divno ih je imati, duplo zadovoljstvo, ali vrijeme dupžo brže prolazi, a ujedno ga imaš i duplo manje. Pa onda uduplaš plač, bratsme svađe, mamarenje i tužakanje, ječita nadmetanja i natjecanja... Ako si na to spremna, definitivno si spremna na dupliće. Naši imaju 7 godina, navodno su neidentični jer su imali svaki svoju posteljicu, sve odvojeno... No izgled je skoro jednak, vrlo malo razlike. Uduplali su nam broj djece pa je muž tri dana bio u šoku. U obitelji ih ima, moja baka je imala seke jednojajčane blizanke, jedna od njih je imala blizance, muževa teta ima blizance, strina je imala blizanke (jedna nije preživjela porod), navodno je i baka nosila blizance, ali je trudnoća spontano prekinuta. Sad čekam da mi se braco oženi, jer mi Šogi unosi još veću mogućnost u obitelj - i ona ima nekoliko blizanaca u obitelji. A tebi sretno - sretno uduplo!
|
|
|
|