blabli -> RE: Lista opreme za bebu i porod (3.4.2014 11:09:28)
|
bog cure!!! mislim da su vam sve liste ok, jer netko je duze u bolnici netko krace... evo mi cemo polako navrsiti 4mj pa polako istrazujem i prisjecam se sto sve treba. drugi put je lakse jer znate otprilike. meni za bolnicu nije puno toga trebalo jer smo skoro sve tamo imale, i pelene i kreme i maramice i uloske tak da sam nosila samo dvije pidame, trenirku i majicu, papuce, tri rucnika i to je to bilo.ostalo sam spakirala doma po danima da mi muz donese ako bude trebalo... to vam je spas jer ne morate puno toga tegliti.... knjige nisam nosila, jedino mobitel ali ionako nisam bas imala vremena za dodatne aktivnosti.. ja za bebu ne bi puno robice jer znam da je moj prerastao brzo...vecinu smo dobili od prije i to u dovoljnim kolicinama tako da sam kupila sam za izlazak iz bolnice, a kasnije je dobio hrpu toga. kozmetiku nisam kupovala, samo pelene i kremu za guzu i to i danas samo koristimo osim sampona.tako da...ja sam kupla bocice i opet cu jer sam kratko dojila i nisam dovoljno mlijeka imala, pa da bude za svaki slucaj... sad robicu imam pa cu isto samo za van iz rodilista kupiti... ostalo sto je sunshine napisala potpisujem... sarene tetre imate i u c&a i kik-u...
|
|
|
|