lepao -> RE: Krvarenje nakon kiretaže (22.9.2013 22:56:42)
|
Jesi isla kod doktora? Kod kojeg inace ides? Meni je proslo 40 dana jos nisam dobila i brinem se sta dalje..neki doktori mi daju tabletu da dobije, menst a neki ne?? IZVORNA PORUKA: sejla82 Ja sam imala kiretazu prije 4 dana u 11 tt i krvarila sam samo taj dan, a sutradan nije bilo uopce krvi, niti ikakvog iscjetka. Sljedeci dan sam imala bolove u predjelu zdjelice i otisla na kontrolu, na ultrazvuku su mi vidjeli ugruske i dr. je rekao da nece sami izaci,jer je zacepljen kanal, zato sto je grlic zatvoren, te mi je ponovio kiretazu. Taj dan sam malo krvarila, a sljedeceg dana tj. danas nema opet nicega. Jako sam uplasena jer sam nasla na internetu da moze poslje te intervencije biti mnogo kompLikacija. Nije mi jasno zasto mi je taj grlic sljepljen i do kada to moze trajati, imam vec dvoje djece,ali smo se nadali i ovom trecem i sada se bojim da nije doslo do neke komplikacije IZVORNA PORUKA: lepao Ja poslije kiretaze nisam nikako krvarila ali sada 10 dana nakon pomalo mi nesto smedje izlazi. Jedan dr kaze zbog reza od carskog to smedje izlazi i kao nema tkiva a drugi kaze ima residue od 8mm sto ako ne izadje sa menstruacijom mora ae ponovo vaditi a treci dr koji vani zivi kaze da residua ispod 21mm se ne vadi kiretazom nego samo od sebe kad tad izadje i da se vani kiretaze generalno jako slabo i rijetko rade posto se daju tablete koje prirodno u roku od par dana izbace fetus ili embrio posto je to zdravije za zenu. Pa sada budi pametan!
|
|
|
|