*andjela* -> RE: Odbrojavanje ožujak 2013. (1.4.2013 13:51:12)
|
Ikaa draga,evo mene,tu sam sve pratim,super za pozitivnu trakicu [sm=bravo.gif] sad samo [img]http://freesmileyface.net/smiley/love/love-160.gif[/img] pa da nam javis super vjesti bucika sutra odma testic...pa da znas na cemu si,ar ces se malo rasteretiti....ja sam odlagala pa se samo psihicki opteretila ja navijam da je [sm=duda.gif] daxy mozda nisi trebala toliko tableta popiti,ja sam pila rapten i meni je znalo od nje da smanji il zaustavi krvarenje u sred [sm=hudicek1.gif] pa opet krene ...pa sam prestala ne volim nista da pijem istrpim malo...nek izadje sve sto treba...[sm=smiley1.gif] mozda da ponovis test ako bas sumnjas...ako ti ne ide bas puno pinky ma skloni mene sa ove liste vjerovatno je ono malo krvi bila moja poremecena [sm=hudicek1.gif] ,jeste da me stomak nije ni malo bolio i da to ne lice na moje obilne [sm=hudicek1.gif],vjerovatno anovulatorni ciklus,radila sam dva testa negativna,ja to racunam da je bila pa vidjecemo sta ce biti u aprilu winkice vidim da i tvoja nije stigla,nadam se da i nece tintin,perlice [sm=smiley31.gif] procitala sam na drugoj temi neki dan da nam ova [sm=nosecka.gif] dindon ima problema sa krvarenjem,nisam pratila sta je bilo posle [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|