Afrodita83 -> RE: Koprivničko rodilište (20.4.2013 10:57:58)
|
I sad, zamisli ti to!!!!!!!!!! Ti si se i udala i sve pa te i dalje pile radi idiotarije!!!!!!!!!!!! ma ja sam na sam uskrs neku ženu u crkvi nakefala onak pred svima ( mama, tata, mamina frendica, Mario-dečko + ostalih 30 ljudi koji su se gurali prema izlazu ) jer je pitala mamu da kak sam ja to trudna a nisam se udala???? E, dok sam se okrenula, čula me [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif], ljudi su se samo okretali, mama je mjenjala boje ko semafor, tata se pravil da me ne pozna, a Mario zbrisal van iz crkve kroz prolaz za kor [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Inače ti mene te priče ne diraju previše, al u trudnoći sam izgubila svaki sram i kulturno ponašanje ( hormoni ) pa svima sve tresnem u lice....totalno sam nekulturna trudnica [sm=hudicek1.gif]d Mi smo inače ugovorili svadbu i prije nego sam ja saznala da sam trudna i to za 9.mj., a poslije nismo htjeli mijuenjati datum. Aaaaaaaaaaa, a ti bi se vratila natrag u Đ?????? Doma ili??? Ne znam kaj da ti velim, Đ je ostal kakav je i bio...svi vode tuđu brigu samo ne svoju, ali ako to sve staviš na ignore, boli te ona stvar ( takva sam ja bila prije trudnoće )
|
|
|
|