Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako preživjeti 12 mjesec? 17.12.2008 17:05:55
|
|
|
|
Dajana
|
Ne trošim ono što nemam, ne kupujem na rate. Zbilja sam disciplinirana i potošim samo što sam planirala.
|
|
|
|
RE: Kako preživjeti 12 mjesec? 17.12.2008 21:16:36
|
|
|
|
njanja
|
minusom na tekućem
|
|
RE: Kako preživjeti 12 mjesec? 17.12.2008 21:29:26
|
|
|
|
tonkica
|
I moj recept je koliko imam, toliko imam. Kartice nemam, tak da ih ne koristim. Obično sam uvijek trošila koliko je bila i božićnica, tak da mi je 1 mjesec totalno bezbolan.
|
|
RE: Kako preživjeti 12 mjesec? 17.12.2008 22:37:53
|
|
|
|
Mrvna
|
Kad ideš van, ostaviš kartice doma. Maestro i slične, ako ih imaš, koristiš da digneš gotovinu i onda s tim plaćaš. Još ako ju uspiješ razbiti pa plaćaš sa sitnim novčanicama.... teško idu iz ruke. Prije shopinga za špeceraj se najedi. Obavezno s popisom. Ako imaš ideju, napravi koji božićni poklon. Zna biti jednostavnije nego što se čini na prvu loptu a jednako dobro (ako ne i bolje) kao i kupljeno. Eto, ukratko.
|
|
|
|
RE: Kako preživjeti 12 mjesec? 17.12.2008 22:43:59
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Dajana Ne trošim ono što nemam, ne kupujem na rate. Zbilja sam disciplinirana i potrošim samo što sam planirala. isto..
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!