angel@ -> RE: Jeste li doživjeli da vam se pokojnik na bilo koji način javi? (12.7.2013 14:27:23)
|
Ja sam izgubila oca kao mala sa nepune 3 godine...kad sam odrasla nekoliko sam ga puta sanjala,ali nikad nešto posebno...do nedavno.... jednom sam sanjala njegov sprovod kad dolazim i ne dozvoljavaju mi da ga vidim jer ja kao nema šta raditi tu...svećenik me odvodi do kapsela i ostavlja me samu da se mogu oprostiti s njim,a on unutra živ...ja to pokušavam kazati drugima oko sebe međutim on tj tata mi se obraća i govori pusti njih bitno mi je da ti znaš da sam ja živ..... ja sam se probudila sva uplakana...taj sam dan otišla sa mužem na njegov grob odnijeti cvijeće i zapaliti mu svijeću... Sanjala sam ga još jednom kad mi se sam javio u snu...to je bilo u 9 mjesecu prošle godine...on je sjedio kraj mene i govori mi...tata zna koliko si opterećena time da ostaneš trudna,ali ništa se ne događa preko noći,samo polako...ostat ćeš trudna puno prije nego misliš i rodit ćeš živog i zdravog sina.... i nemoj se zamarati oko imena u tom smislu da se on neće ljutiti ako mu ne damo njegovo ime...i govori ti i muž ćete mu dati ime koje se vama bude sviđalo....samo budi strpljiva i vjeruj mi.... ja tad u snu nisam progovarala...na kraju mi je samo rekao strpljen-spašen! Opet sam ujutro bila sva u komi i probudila sam se jecajući.... ali znate šta se poslije dogodilo...ja sam početkom 10 mjeseca ostala trudna...i kad mi je ginekolog moj rekao da nosim sina sjetila sam se oca....bio je u pravu...prije mjesec dana rodio se moj David (ime smo ja i muž izabrali jer nam se oboma svidilo) i tu je bio u pravu.... Ja vjerujem da imam svog anđela čuvara koji mi se javi kad god osjeti da ga trebam,a da ja to ni sama ne znam... od kad se moj David rodio i moj je sin dobio prekrasnog anđela što ga čuva sa neba.... tj čuvao ga je još od začeća.... Tata volim te!!!!
|
|
|
|