snowwhite -> RE: zašto Marinela 27 otvara miljun besmislenih tema ? (12.3.2013 16:16:07)
|
baš tako,igra je takva i igramo po pravilima :-D IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: Marinela27 [sm=smiley19.gif] Oduvijek pratim ringeraju, čitam zanimljive i poučne teme. Nisam ja kriva što ova igra ima takva pravila, lajkaj , komentiraj, otvaraj nove teme do besvijesti, dodaj albume, to je ideja portala, i znam da vam to sve ide na živce.Nije mi uopće do nagrade već sam htjela, da se ujedinimo i budemo što bolji. Natojala sam ne otvarati totalno promašene teme, i gledala sam da se ne ponavaljuju. Pratila sam i pratit ću portal neovisno o nagradnoj igri. Svima voljnima zabave, šale i osmijeha kojeg u današnje vrijeme kronično nedostaje želim puno uspjeha u nagradnoj igri[sm=rozica.gif][sm=angel.gif] ovo bi trebao svima biti cilj ne znam zasto si tuzna,uvrijedjena i zasto osjecas potrebu da se pravdas[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif], furaj po svom, skupljaj bodove kako za sebe tako i za rr.hr i uzivaj
|
|
|
|