Ninaa -> RE: Kakvo je osoblje bilo prema vama tjekom poroda? (10.6.2013 21:09:20)
|
Pa sad kako se uzme, prvi porod, lagani trudovi, otvorena 5 cm, plodna voda istjecala, nisam htjela drip ali kak se to nikako nije pomicalo rekli su da mi moraju dati i rodila za 2,5 sata, babica je bila super i rodila u tri truda, molila sam da me ne režu i nije. Drugi porod katastrofičan jel sam zadržana zbog otkucaja srca u pon. u srijedu su zaključili da nema nikog za roditi pa da bi mi koje ležimo mogle roditi, dali mi klistir, poslali me u rađaonu, dali drip, doktorica me sa 2 cm otvorila na 6 (ne bi ni smrtnom neprijatelju to poželjela), ostalo sve super. Babica je bila odlična, doktor je bio neki otkačeni (ali je htio zvati moju doktoricu da bude uz mene) ali se to sve počelo prebrzo odvijati pa nije stigla. Babica se stvarno trudila i kad sam negdje više odnemogla od bolova rekla da nek to više dijete izvad kak znaju i umiju pojačala mi je onaj lijek za bolove, a rodila sam isto za 2 sata, samo mi je bilo puno gore i teže jer je to sve išlo nasilu a ti trudovi na dripu su strašni. Inače nemam zamjerke na osoblje niti doktore potrudili su se maksimalno čak su me u utorak pustili da odem na diplomski i ujutro mi radili ctg 3 puta da sve bude ok da to mogu riješiti
|
|
|
|