Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 20:57:18
|
|
|
|
Fever
|
IZVORNA PORUKA: Ruža A vidi datum? 13.3.2013. Baš zgodno, a nije petak. da, baš jest, a ja mislila da će ova moja šmizla danas kad ono njoj baš lipo u buši!
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 20:59:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cj osim sto ih je pola rodilo a pola nas treba nema ništa drugo novo
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:01:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
Velika pusa MaTani i N. jos veca... Pepe ko je rodio? a ko tek treba? Kod nas jos nista na tom polju, i dalje uspjesno odoljevam napadima :D
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:02:05
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cj osim sto ih je pola rodilo a pola nas treba nema ništa drugo novo Hej MaTana ajde ajde i ti Cj kako tvoja curka? Fever kod tebe nema promjena? Ja se prebacila u lezeci polozaj
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:10:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
Curka je vise manje ok. Neki stari problemi su se iskomplikovali, neki su ostali isto prisutni ali se borimo. Cvrsto vjerujem da ce nam 13 broj donijeti srecu :d Kako tvoj deckic, on je sada vec veliki momak zar ne? Je li jos uvijek voli da sa tobom ide na kozmeticke tretmane?
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:11:58
|
|
|
|
MaTana
|
Evo i ja u horizontali mm kao gleda utakmicu i hrce, bubica spava, a beba u trbi ima svoj tulum, suta me na sve strane pa se nadam da ce se i okrenut kako treba kad vec tulumari. Bumbi i pepe pozdrav svim vasim haharima, a ljubac princezici od c.j. danas sam provela 2 sata u stanici za tehnicki - vozila autic na reg, a kako sam poglupila od trudnoce nisam se sjetila ranije otic do mestra da ga malo provjeri... Sva sreca pa je ovaj u stanici imao razumijevanja za trudnicu pa mi je usput i nastelio svjetla, a zazmirio na jos par sitnica.
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:12:39
|
|
|
|
Fever
|
ma jok, stomak se steže svako malo, ali vise sam oguglala
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:14:12
|
|
|
|
BUMBI
|
A bitno da je ona dobro Moj frajer je dobro.On je postao veliki braco,prije 3 mjeseca sam rodila .Dobili smo malog cupavca Luku Ne ide vise ,sad su mu sopinzi i isprobavanje robe vazniji
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:15:16
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Ma javili mi nekakva igra u toku, pa da kao nasa raja pobijedi...pa eto ja stigla u pomoc :D Sta ima novo, jesam li sta bitnije propustila za ovih koliko, pola godine, godinu??? hajde pricaj....ima i sto godina....odakle ces poceti?? sta radi kika??
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:16:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
Nama stuze jedna mala curka
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:16:26
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma znat ces ti kad krene Tako sam ja mislila svako.malo da pocinje,ali bome kad me zasarafilo posteno odmah sam znala
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:17:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
MaTana pa ti trudna Je li znas je li decko, cura? Cestitam, imas li jos puno? Je li se N. raduje? Bumbi ne mogu da vjerujem da si ti rodila, pa kad prije to sve obavi, cestitam i tebi na bebanu.Ime mu je prekrasno. Je li D. igra sa bracom? A neka mu je sada soping vazniji,biti ce to pravi decko u trendu
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:19:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Nama stuze jedna mala curka kome stize curka? Ma zar ti nisi skoro rodila decka izgleda da sam postala dementna
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:24:44
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pepeljuga Nama stuze jedna mala curka kome stize curka? Ma zar ti nisi skoro rodila decka izgleda da sam postala dementna A dobra si Jesi vidjela koliko novosti u par minuta Gdje nam je ikica nestala?
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:25:56
|
|
|
|
MaTana
|
Ajme darling, ti si stvarno u xaostatku, evo me u 35-om tjednu, 19.04. Je termin, i stize nam jos jedna princeza - Andrea, Nikoletica je presretna, stalno govori da jako voli svoju seku, ali vidjet cemo kako ce sve ici kad se to i dogodi... Inace, kod nas sve po starom, mm trenutno doma, prvi put me vidi sa stomkom i cudno mu je, trudnocu s bubom je propustio pa sad uziva mazeci trbu. Presretan je sto sam se konacno malo zdebljala jer sam stvarno bila previse smrsala, ovu trudnocu sam pocela sa 52kg.
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:26:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
A stvarno ste me sokirale, imam osjecaj kao da nisam bila dvije godine Iskreno mi je drage za sve nove bebe i sve nove trudnice i neka ih ima sve vise
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:27:39
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pepeljuga Nama stuze jedna mala curka kome stize curka? Ma zar ti nisi skoro rodila decka izgleda da sam postala dementna ona svake godine po jedno, ne mozes s njom nikad biti u toku
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:28:53
|
|
|
|
pticica
|
na 3. smo mjestu
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:29:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana Ajme darling, ti si stvarno u xaostatku, evo me u 35-om tjednu, 19.04. Je termin, i stize nam jos jedna princeza - Andrea, Nikoletica je presretna, stalno govori da jako voli svoju seku, ali vidjet cemo kako ce sve ici kad se to i dogodi... Inace, kod nas sve po starom, mm trenutno doma, prvi put me vidi sa stomkom i cudno mu je, trudnocu s bubom je propustio pa sad uziva mazeci trbu. Presretan je sto sam se konacno malo zdebljala jer sam stvarno bila previse smrsala, ovu trudnocu sam pocela sa 52kg. Pa ti pred kraj stigla Vjerujem da ce Nikoleta biti predivna sekica, jer vidim po mojoj da bi izgnjavila bebu samo da joj dopadne saka... Hoce li tvoj mm biti prisutan i kada dodje dan D? Ja evo ocekujem svaki dan da mi sestra javi za necaka-nju ne znamo sta je posrijedi jos.
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:31:44
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pepeljuga Nama stuze jedna mala curka kome stize curka? Ma zar ti nisi skoro rodila decka izgleda da sam postala dementna ona svake godine po jedno, ne mozes s njom nikad biti u toku Ja se njoj stvarno divim, to je za mene pojam velike zene. Iskreno sumnjam u svoje psihicke sposobnosti da se izborim i sa dvoje tako da je ona za mene majka heroj.... I pepe znam da volis deckice, volim ih i ja ali bas mi drago sto je ovo mala curkica
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:31:49
|
|
|
|
pticica
|
pa bas te ljube dugo nije bilo, od sada ima da svratis bar jednom mjesecno
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:32:18
|
|
|
|
BUMBI
|
Super za 3 mjesto Sta bude za pobjednika?
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:33:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pepeljuga Nama stuze jedna mala curka kome stize curka? Ma zar ti nisi skoro rodila decka izgleda da sam postala dementna U kojem si ti zaostatku
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:33:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pticica pa bas te ljube dugo nije bilo, od sada ima da svratis bar jednom mjesecno Tebe ja imam namjeru da vidim ove godine uzivo
|
|
|
|
RE: Evo i moj kokosinjac! 13.3.2013 21:34:58
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pticica pa bas te ljube dugo nije bilo, od sada ima da svratis bar jednom mjesecno Tebe ja imam namjeru da vidim ove godine uzivo to bi bas fantasticno bilo tako se ja i sa onom koje nema dogovaram
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!