Luci.Buci -> On NE ŽELI SEX u trudnoći (15.3.2013 14:04:57)
|
Poštovane, danas sam u 24+2 tjednu trudnoće i jako sam sretna zbog tog. Obožavam i volim svog dragog a vidim da i on mene. Sve je kao u bajci, pomaže mi, udovoljava, dogovor i komunikacija su odlični. Stvarno sam sretnica što ću imat s takvim čovjekom dijete ali imam problem. Od kada mi je počeo rasti trbuh on me se boji pipnut. Kada smo saznali za moju trudnoću uvijek me je pitao dal neće slučajno nešto loše napravit, ja sam pratila na internetu i pokazala mu gdje piše da NE POSTOJI TAKVA VELIČINA penisa koja bi mogla doći do djeteta i napravit štetu. I tako je on bio mirniji ali svejedno pazio. Sada kada mi je trbuh već stvarno veći on me obožava gledat i dirat po njemu no kada vidi da mu radim ono što mu najviše paše on ili ode na wc, ili me umiri s izjavom da je umoran, da nije istuširan, da gleda Tv a samo da ne zaspe.... Željela bi da mi barem dopusti da ja njega zadovoljim, no koliko ga poznajem to bi mu bilo ko 1:0 i nebi se dobro osjećao. Ponekad stvarno znam zastat i pitat ga u čemu je problem i on mi kaže da ga jednostavno strah (moja trudnoća je sasvim uredna i nemam nikakvog rizika ili napomenutog mirovanja) Ponekad si mislim da ga više ne privlačim jer sam dobila već +14 kg, a to naravno nije u trbuhu. Molim vas ko je u takvoj situaciji sada ili je bio da mi se otvori i odgovori mi šta da radim, mislim i ja imam svojih potreba a znam da ima i on pa me strah i od prevare.
|
|
|
|