sina -> RE: Nora Fora - anđeo je dobio krila. (21.3.2013 10:12:49)
|
IZVORNA PORUKA: lottta Ja jednostavno ne mogu prihvatiti da smrt ne bira jel staro ili mlado, da se ta nevina i neiskvarena dječica bore s takvim groznim boleštinama, da još nitko nije u sve te silne godine otkrio lijek za taj prokleti rak, za to novaca nemaju, a za raznorazna oružja u svim varijantama imaju i na pretek novaca, zlata i ostalih sra.. . Srce mi je puklo kad sam čula da je ta prekrasna djevojčica izgubila borbu. A na žalost nije jedina. Jednom prilikom sam bila u klaićevoj i prošla pored odjela onkologije. Te male ćelave glavice hodaju po odjelu, smiju se, vedri su, veseli bez obzira na bol i muku kroz koju prolaze. Pa da ti se duša raspadne u milijardu komada kad ih vidiš. Pa zar je to po pravdi Boga?!? Zar je to pošteno?!!? Svako dijete na ovom svijetu zaslužuje život u zdravlju i ljubavi svojih roditelja i ja jednostavno ne mogu razumjeti zašto tome nije tako. Zašto život mora biti toliko okrutan i nepravedan... Moj mm je umro sa 32. godine u roku 25 dana od te proklete bolesti, ali on je u svoje 32. godine ipak nešto proživio, ali ta nevina dječica... To je jednostavno prestrašno. Divim se i skidam kapu svim tim roditeljima koji se sa ovakvim stvarima moraju boriti svaki dan. Oprostite mi ako sam odužila, ali to mi je jednostavno na srcu. evo,napisala si sve ono što ja mislim,samo sam bila lijena pisati i jedino što mi je u glavi je pitanje :BOŽE,ZAŠTO????
|
|
|
|