mamacita -> RE: zašto smo se udaljili (26.3.2013 22:38:54)
|
Kakav umor i ostala cuda?! Nego, nakon svakog poroda (4),koji su svi bili vaginalni sa sivanjem proslo je 6 tjedana bez sexa. Kod mene i mm nije bio bojazan ili netrpeljivost zbog odnosa u pitanju, nego je meni vjecito bila na pameti mogucnost rane trudnoce nakon tih slavnih 6 tjedana. Dakle, prije menstruacije smo koristili kondome. Mislim da je zeni taj strah od prerane trudnoce to sto koci zelju da se sjedini s muzem nakon poroda. Ima muskaraca koji ne bi takli zenine grudi ako iz njih kapi mlijeko, te im to predstavlja razlog za odbijanje odnosa, a nisu u istinu i to ne priznaju zeni. Ima ih svakakvih. Ima parova koji prakticiraju sex samo u nadi za povecenjem broja djece, pa ako im se ne koristi kontracepcija onda apstiniraju. A ima onih koji zive uredno kao frendovi nakon djeteta... No, u zdravom braku, u kojem partneri komuniciraju i verbalno i fizicki (sex) je brak u kojem se djeca osjecaju ugodno, i gdje i muz i zena nakon strasnog dana mogu pronaci utjehu, ljubav, njeznost u zagrljaju jedno drugog u intimi svog kreveta... ili kupaonice (u mom slucaju[sm=smiley36.gif], jer sa 4 djece, plus baka i deda u kuci, plus krevet koji uopce nije najtisi... to nam jedino preostaje hahahahaha, dakle nista nije nemoguce ako zelja postoji). Osvojite jedno drugog, zaljubite se ponovno (u nadi da ste bili i prije zaljubljeni jedno u drugo) i dajte pa cete primiti [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|