dolinasunca -> Vikanje na tuđe dijete (6.4.2013 9:58:09)
|
Pozdrav svim mamama, ja sam nova na forumu,citala sam i trazila nesto sto me muci vec par dana,pa mozda bi mi neka od vas mogla pomoci,iskustvom ili savjetom. Naime,radi se o tome da ja imam dvoje djece,djecak je 2. razred,a djevojcica 1. razred osnovne skole.Mirni su,veseli,slusaju ucitelje,nemam s njima problema,ali imam problem s djecom koja njih na neki nacin "zlostavljaju"...od guranja do verbalnog vrijedjanja...obratila sam se prvo uciteljima,nije bilo nekog efekta,oni to samo pozovu roditelje,kao nesto kazu,al i dalje po starom....onda sam se obratila njihovim roditeljima,medjutim dobila sam negodovanje,kao moja djeca su kriva,sve je to djecije....onda sam ja uzela stvar u svoje ruke,izvikala sam se na tu djecu i rekla ima da ih ne smiju dirati inace ce imati sa mnom posla....da bi jedna od roditeljki mi rekla "nemoj da vices na tudje dijete,neko ce te vidjeti,imat ces problema sa zakonom"...i sad ja se pitam,da li je moguce da mene neko prijavi za izvikivanje na tudje dijete,jer branim svoje,pa kako postoji za mene zakon da ne smijem vikat na tudje dijete,tako postoji i za dijete da ne smije maltretirati ostalu djecu. ako koja ima iskustvo,savjet,rado bih cula...:)
|
|
|
|