|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin - jesen 2013.
12.5.2013 9:47:39   
komarac1

IZVORNA PORUKA: andrea0904

[b
Uopće nemam feeling da sam trudna, trbuh mi uopće nije veliki..neznam jel to zbog te posteljice i jel to normalno?kak je kod tebe?...ok, nisam dobila ni previše kila zasada (2-3 kg) ali nije da sam mršava...Valjda ce uskoro početi bujati:-).Nadam se.

To je normalno, nema veze s posteljicom! Ja isto nemam kos trbuh, a u prvoj trudnoci poceo je rast tek u 5-om mjesecu! Posto mi je ovo druga trudnoca ocelivala sam da ce se puno prije vidjet al to je jos uvijek ko da sam se malo bolje najela!

(Odgovor članu andrea0904)
Neposredna veza do poruke: 101
12.5.2013 9:52:39   
komarac1
... nemam jos trbuh ... Ispravak user posted image user posted image

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 102
12.5.2013 10:33:08   
andrea0904
a ja si baš razmišljam kakav je to "kos" trbuh...eee tak je kod mene-kao da sam se malo bolje napapala,ujutro je skroz maleni ali se do navečer malo popuni...ovisno koliko pojedem:-)
Vi već imate iskustva, danas nam je 17 tt, jel moguće da već osjećam bebača?Navečer kad sam gledala telku nešto me par puta zaškakljalo, onako kao da sam osjetila lagani dodir iznutra. Neznam jel to taj feeling na samom početku...kasnije je već vjerojatno pravo lupkanje:-)

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 103
12.5.2013 11:19:51   
komarac1
Ja sam N isto prvi put osjetila u 17 t, tako da lako moguce da je user posted image . Sad sam bebu osjetila vec u 15 t, a jucer kad sam se tusirala vidjela sam kako mi trbuh ide amo tamo! user posted image user posted image . Al ja sam jako mrsava tak da brzo mogu vidjet pokrete!
Cure zbog ceg ste se odlucile za bolnice u kojima planirate rodit? Ja se dvoumim izmedu sv.duha i merkura!

Neposredna veza do poruke: 104
12.5.2013 12:36:05   
andrea0904
suuper, jedva čekam da se počne malo intenzivnije gibati...nek još malo naraste:-)
Meni Vinogradska nikada nije dolazila u obzir, ne iz nekog posebnog razloga, ali nikad mi nije sjela. Mislim da sam čula i par loših ikustava, ali sve je to individualno. Meni šogica radi na Duhu i to baš na tom odjelu tako da mi je to dosta olakotna okolnost...zato i jesam od početka gore na vođenju trudnoće.A i sestra je nedavno tamo dva puta rodila i jako je zadovoljna :-).
Moja odluka bi uvijek bila Duh.....

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 105
12.5.2013 21:31:27   
sina
ja još nisam osjetila bebu,ali to je zbog moje debljine (da razriješimo i taj misterij,imam 98 kg),ali to škakljanje što si osjetila-mislim da je to tvoja beba :))

ja spadam u merkur po mjestu stanovanja,pa sam tamo i otišla i nisam zažalila. imam samo riječi pohvale, puno smo se družili.....

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 106
13.5.2013 10:05:17   
komarac1
Ja spadam u petrovu, al mi se ona nikad nije svidjela, tako da sam N rodila na merkuru! Nemam loša iskustva s merkura, ali od frendica koje su rodile na sv. duhu sam čula da tamo ne režu prvorotkinje, tj trude se to izbjeć tako da niti jednu od njih nisu rezali em imaju sestre koje su zadužene pomoć majkama oko dojenja. ovo s dojenjem da je bilo na merkuru stvarno bi mi puno značilo, jer smo se jaaaako napatili dok nismo sve pohvatali. uglavnom sve one nisu došle doma s milion i jednim pitanjem. čula sam da i merkur sada ima te sestre za dojenje, al sad mi to nije toliko bitno jer ajmo reć da smo to usavršili. al bi voljela da me ne režu opet! iako opet pošto je drugi put ne mora bit da bi rezali, a kao što sam rekla nemam loše iskustvo s merkura - stvarno sve pozitivno pogotovo što se osoblja tiče.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 107
13.5.2013 11:59:54   
Kazimira
ja idem u Petrovu.....tamo sam rodila maloga i bilo je sve super...user posted image

moj K je imao 4 320 i nisu me rezali, htjela sam prirodan porod i dobila sam ga......nadam se da bu tako i s drugom bebom.....user posted image

meni se učinilo da me škaklja još u 13 tjednu, ali mislim da to nije bilo to......sad sam 16 t i isčekujemuser posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 108
13.5.2013 19:16:12   
andrea0904
Ma sve je to individualno, ovo kaj se tiče rezanja....frendica mi je gore nedavno rodila, isto je sportašica,tak da joj je doktor rekao da će malo recnuti jel će inače skroz popucati...tako da mislim da uvijek pokušaju napraviti najbolje, ali da se babice brinu, stalno mazikaju i trude se da ne popucaš-to je istina...
Kaj se tiče dojenja-i bolje im je da mi pomognu jer ja pojma nemamuser posted image !!!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 109
15.5.2013 14:47:05   
ivana1112
Pozdrav,
mi malo štrajkamo na rr ovih dana user posted image ali eto svratili smo da vas pozdravimo user posted image

Sad smo u 14 tt, i sve je ok. Bili smo prošli tjedan na uzv na sv.duhu, i rekli su da je sve ok! user posted image U ponedjeljak idemo na kontrolu kod gin, i baš bi htjela saznati spol, al sumnjam da će mi reći u 15 tt, iako vidim da vama dosta rano otkrivaju! user posted image

S obzirom da je zadnja tema gdje roditi, evo za one koje se dvoume, ja ću samo reći svoje mišljenje o Sv. Duhu. Tamo sam 1. put rodila, nisam bila rezana, babica je bila odlična, nježna, masirala i zahvaljujuće njoj ostala sam čitava user posted image , dobila sam epiduralnu koju sam htjela i koja me spasila, mm je bio sa mnom (iako nismo imali završeni tečaj user posted image ) - ja inzistirala, rekla da neću počet rađat ako ga ne puste user posted image user posted image user posted image

Što se tiče dojenja, i sestara zadužene za to, samo riječi hvale imam, da njih nije bilo, vjerojatno moj L ne bi bio dojen. Bilo mi je prvo dijete, rođen je mjesec dana ranije, bio je jako slab i nije mogao vući uopće, i zahvaljujući njima i njihovim savjetima ( dojila sam na šeširiće) konačno sam 3. dan uspjela nadojiti dijete i isti dan dobila mlijeko! user posted image

Tako da je moj izbor definitivno Sv. Duh user posted image

Nego, jeste li razmišljale o 4d uzv? Jel koja bila već? Evo gledam na Ponudi dana ima akcija za 249kn, dosta primamljiva ponuda! user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

Neposredna veza do poruke: 110
15.5.2013 21:52:44   
inesica
Bok svima! Mi smo danas otkrili spol, definitivno je user posted image jos jedan deckic. Naravno, mama je opet bila u pravu, valjda mame to nekako "osjete" jer sam i u prvoj pogodila spol bez obzira na to sto je gin. tvrdila drugacije :D
20+5 smo i dobila samoko 5 kg. Mislim da je to u nekim granicama, ali pazim svakako da ne skace kilaza kao zadnji put. Osjecam se bolje nego u prvoj trudnoci. Zivjele trudnice!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 111
16.5.2013 10:42:40   
komarac1
Jedna moja frendica je imala jako loše iskustvo s prvog poroda (rodila u Petrovoj)! U drugoj trudnoći radila je anketu svih prijateljica, poznanica i da mi proslijedimo svim svojim poznanicama, tako da se skupilo nas popriličan broj. Uglavnom anketa je bila o tom u kojoj bolnici smo rodile i sve i svašta oko osoblja, higijene, ma ne sječam se više, al sve je obuhvatila. Uglavnom Sv. Duh je pobijedio i tamo je otišla rodit.
Što se tiče 4D s Noom sa išla, al mislim da ovaj put neću! Za sad nisam dobila želju, možda dobijem al za sad ne! Ova cijena od 249 kn je stvarno dobra, ja sam platila 600 kn (možda mi se zato i ne da ić drugi put user posted image )

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 112
16.5.2013 12:43:02   
sina
inesica,čestitam!! još jedan pišonja. kažem ja da je ovo njihova godina. ja se nadam da ču za 3 tjedna saznati što je kod mene.

ajme curke,ja toliko zanemarujem ovu trudnoću da ponekad imam i grižnju savjesti. jednostavno nemam ni vremena ni snage kraj ove svoje švrčke misliti na drugu bebu. :((

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 113
16.5.2013 21:09:20   
Kazimira

IZVORNA PORUKA: Kazimira

ribicatt 27.09. user posted image user posted image

inesica 28.09. user posted image user posted image

sina 17.10. user posted image

andrea0904 19.10. user posted image user posted image

Mariachi 28.10. user posted image

Kazimira 30.10. user posted image

komarac1 31.10. user posted image

ivana1112 10.11. user posted image

MKata 14.11 user posted image

Navia 21.11. user posted image

Dite sa škoja 22.11.
user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 114
17.5.2013 15:16:33   
sina
darga,ako možeš isparaviti moj datum poroda,molim te da učiniš to. datum je 22.10

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 115
17.5.2013 15:16:54   
sina
**draga

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 116
17.5.2013 19:35:06   
Kazimira

ribicatt 27.09. user posted image user posted image

inesica 28.09. user posted image user posted image

sina 22.10. user posted image

andrea0904 19.10. user posted image user posted image

Mariachi 28.10. user posted image

Kazimira 30.10. user posted image

komarac1 31.10. user posted image

ivana1112 10.11. user posted image

MKata 14.11 user posted image

Navia 21.11. user posted image

Dite sa škoja 22.11.
user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 117
17.5.2013 21:28:34   
Kazimira
Bok trudnice moje.........user posted image

Evo mi tek za tjedan dana idemo kod gin i jedva čekam......isčekujem i prve kikove ali nikako, baš sam nestrpljiva.........
Mislim da je sve ok, braco već mazi trbuh i da pusu braci ili seki user posted image

Jesam ja jedina kaj ne želi znati spol?

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 118
17.5.2013 22:05:21   
komarac1
Ja definitivno želim znat spol iako mi je svejedno kaj će bit al da znam jel razgovaram s njom il njim user posted image Mi isto idemo na pregled idući tjedan i već jedva čekam jer je zadnji bio na 9+5, a sad će nam bit punih 17!

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 119
18.5.2013 16:29:19   
sina
ja sam po prirodi jako znatiželjna i nestrplijva,pa bih htjela saznati koji je spol što prije iako mi zaista nije bitno. bit će o.k ako će biti i braco pošto curku već imam,a opet imati princezu nešto je prekarasno. al na pregled idem tek za 2 tj. i tko zna hoće li se i tada htjeti pokazati,a još je veće pitanje hoće li onaj moj smotani gin. vidjeti. kod njega se spol sazna pred porod

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 120
18.5.2013 18:03:07   
Anoniman

Bok trudnice moje.........user posted image

Evo mi tek za tjedan dana idemo kod gin i jedva čekam......isčekujem i prve kikove ali nikako, baš sam nestrpljiva.........
Mislim da je sve ok, braco već mazi trbuh i da pusu braci ili seki user posted image

Jesam ja jedina kaj ne želi znati spol?

pa ja sam onak fifti-fifti, najbitnije mi je da bude zdravo, ali ja već imam četvero...
user posted image

osjećam male udarčiće i okretanje ribice u trbuhu već neko vrijeme user posted image
makar i mene peče savjest da ovoj trudnoći pridajem premalo pažnje, jer sam stalnu u muvingu oko druge djece i njihovih potreba...

(Odgovor članu Kazimira)
  Neposredna veza do poruke: 121
19.5.2013 0:35:42   
ivana1112
Večer!
Malo da se javimo user posted image
Ja nestrpljivo iščekujem pon pregled, tad ćemo biti 15.tj, i htjela bih saznati spol, iako sumnjam da će se vidjeti, al svi govore da je curka user posted image To je i naša potajna želja, jer za curku već imamo ime, a za dečkića još ne user posted image

Danas sam prvi put osjetila bebu! user posted image Prekrasan osjećaj, već sam bila zaboravila kako je to user posted image

Izgleda da je normalno da zanemarujemo ove trudnoće ako kraj sebe imamo još male potrčke, moj ima 10 i pol mj, i nemam 5 min odmora za sebe, ni ne sjetim se da sam trudna user posted image Al zato me jutros netko unutra podsjetio user posted image

Mame jel pijete kakve vitamine? Koje?
Ja osim folne kis., Elevita, Duphastona i pokojeg antibiotika više ništa user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 122
19.5.2013 20:54:43   
sina
ja pijem samo prenatal od natural weltha.

trudnice koje imate male bebače,da li se čuvate kad je u pitanju dizanje bebača? ja svoju K dižem naravno,i to nekoliko puta na dan jer bez toga ne možemo funkcionirati,a ono, na svakom čošku pitanje:joj,a zašto ju dižeš,pa nebi smjela.
znam i ja da nije baš poželjno,naročito još kad mi je i gin rekao da se max. čuvam,ali bez toga jednostavno ne ide.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 123
19.5.2013 21:28:24   
Kazimira
hello......

ja pijem elevit i magnezij......user posted image

oooooo kako ne i dižem i nosam.........nemrem si pomoći........user posted image

danas smo bili u zološkom i bilo nam je super, kad bi vidio nekaj zanimljivo govori:"uuuuuuuuuuu" user posted image user posted image user posted image

pozz.......user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 124
20.5.2013 12:45:05   
sina
super ideja!! mogla bih i ja pokupiti nečaka i K i otići sa njima u zoo

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!