freelove -> RE: Sretan Vam majčin dan! (12.5.2013 18:12:38)
|
Sretan Majčin dan svima [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/rozica.gif[/image], evo jedne pjesme koju sam napisala za sebe, svoju mamu i svoje curke, čini mi se prikladna. tako male i tako nevine u ovoj tišini ćujem samo njihovo disanje... dok sanjaju svoje dječje snove još uvijek su tako male, i tako nevine i mislim na to kako su proletjele godine i kako su se mijenjale, i mislim na to što ih tek očekuje, što nas SVE očekuje... i hoće li ih zaobići crne misli i nevolje... -a znam da neće- dobro, al hoće li mi doći uvijek kad im bude najteže, hoću li im znati biti utjeha i rame za plakanje? i več sada me ponekad tako naljute, kad vidim kako ih svijet ovaj okrenut naopačke uvlači u svoje bezdušje... a one još tako male, tako nevine... ne želim da osjete moje strahove... al nemogu im ni svijet prikazati ko livade zelene cvijetne gdje uvijek sve miriše... ma neka bude sve kako je, sada drugo vrijeme je, i mojoj mami je vjerojatno teško bilo boriti se, ko don quixotu protiv vjetrenjače.... i meni su se redali uragani i poplave... ali ipak eto me... nasred cvijetne livade...mirišim cvijetove.
|
|
|
|